Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στον τελικό του The Voice, μάγεψε για μια ακόμα φορά το κοινό που βρισκόταν στο κλειστό γήπεδο Γαλατσίου για να απολαύσει από κοντά το δημοφιλές talent show.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στον τελικό του The Voice

Τόσο οι θεατές που βρίσκονταν εκεί, όσο και οι θεατές που παρακολουθούσαν από το σπίτι ξεσηκώθηκαν και σιγοτραγουδούσαν τα τραγούδια της Ελεωνόρας που με την μοναδική της ερμηνεία και φωνή μας έκανε να ανατριχιάσουμε.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στον τελικό του The Voice – Δείτε τα βίντεο:

Η Ελεωνόρα ανέβηκε στην σκηνή του The Voice κατά την έναρξη της εκπομπής, με ένα αέρινο σε χρώμα λιλά-μαυρο φόρεμα και κλέβοντας την παράσταση με την υπέροχη εμφάνιση της, τραγούδησε την τεράστια επιτυχία με τίτλο “Τα λέμε“, με το που η Ελεονώρα κράτησε το μικρόφωνο στο χέρι της, το κοινό άρχισε να την χειροκροτεί και να σιγοτραγουδά “Μπάσταρδε πονάνε οι λέξεις, εγώ πεθαίνω και εσύ θέλεις να παίξεις, τα λέμε..” 

Η εμφάνιση της συνεχίστηκε με το νέο τραγούδι της Ελεονώρας Ζουγανέλη, το κομμάτι “Ως κι οι Θάλασσες” με το κοινό να κραυγάζει και να χειροκροτεί θερμά. Τους στίχους του τραγουδιού υπογράφει η Ελένη Φωτάκη και την μουσική ο Μίνως Μάτσας, σε ένα τραγούδι που ο κόσμος έχει λατρέψει και έχει αγαπήσει πολύ από την μοναδική φωνή και χροιά της Ελεωνόρας.

Η αγαπημένη μας καλλιτέχνης εμφανίστηκε και στα μέσα του δημοφιλούς talent show και τραγούδησε και άλλα λατρεμένα κομμάτια. Το κοινό κυριολεκτικά πάγωσε με την καταπληκτική της ερμηνεία στο κομμάτι “Μακριά μου να φύγεις” και απόλαυσε την φωνή και τους ελιγμούς της.

Στην συνέχεια ερμήνευσε το τραγούδι “Μπαρμπαγιαννακάκης” και έκλεισε την guest εμφάνιση της με το τραγούδι, που είναι ακόμα μια τεράστια επιτυχία της Ελεονώρας μαζί με τον Κώστα Λειβαδά, “Η επιμονή σου” όπου οι θεατές άρχισαν να χορεύουν πάνω στην σκηνή του The Voice με την μοναδική Ελεωνόρα να ερμηνεύει στο πλάι τους.

Η εμφάνιση της Ελεωνόρας Ζουγανέλη για ακόμα μια φορά κατέπληξε το πλήθος και τους θαυμαστές του The Voice of Greece.

Σχόλια