Όλα όσα έγιναν στα Mad Music Awards Cyprus 2016 - Οι νικητές και οι εμφανίσεις (pics & vid)
Την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκαν τα Mad Music Awards Cyprus 2016 στο Κλειστό Γυμναστήριο Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία.

Λαμπερές εμφανίσεις και μοναδικές βραβεύσεις συνέθεσαν μία αξέχαστη μουσική βραδιά.

Η βραδιά ξεκίνησε με τους παρουσιαστές των βραβείων να ανεβαίνουν στη σκηνή γύρω στις 20:30, λίγο μετά το opening act της Animado με τον Dj Pitsi ερμηνεύοντας την επιτυχία τους “Mi amor”.

Πρώτος στη σκηνή ανέβηκε ο Βαγγέλης Κακουριώτης ερμηνεύοντας το ολοκαίνουργιο τραγούδι του “Γυρίζω σελίδα” προκαλώντας φρενίτιδα στις θαυμάστριές του, ακολούθησαν η Κατερίνα Στικούδη με τη Naya όπου παρουσίασαν για πρώτη φορά το νέο τους τραγούδι “Οξυγόνο”, ενώ ακολούθησε ο Γιώργος Παπαδόπουλος τραγουδώντας το “Όλοι μου λένε” με τη συνοδεία 8 χορευτών.
Λίγο μετά ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου αφού… έβαλε έναν Πάριο, τραγούδησε ένα medley γνωστών επιτυχιών μαζί με τη Δέσποινα Ολυμπίου, ακολούθησαν οι Minus One με μία διασκευή του “Photograph” του Ed Sheeran και ο Stan με το ολοκαίνουργιο “Χτύπα” ξεσηκώνοντας το κοινό.
Ακολούθησε ο Ανδρέας Λέοντας με τον “Πρώτο ρόλο”, η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα με χριστουγεννιάτικο mood, οι Παπιγιόν και ο Hovig με ένα medley – αφιέρωμα στον Αντώνη Ρέμο, ο Κωνσταντίνος Αργυρός με το “Όσα νιώθω” και η Νατάσα Θεοδωρίδου με τον “Ανήσυχο καιρό” και το “Αν είχα μείνει” σε ντουέτο με τον Γιώργο Παπαδόπουλο. Τη βραδιά έκλεισε ο Κωνσταντίνος Κουφός τραγουδώντας ένα medley των επιτυχιών του.


Δείτε ποιοι ήταν οι νικητές των βραβείων:

Καλύτερο τραγούδι: “Και ζηλεύω που σ’ έχει” – Stan

Καλύτερος στίχος – Ατάκα: “Η πιο ωραία στην Ελλάδα” – Κωνσταντίνος Κουφός

Hip-hop καλλιτέχνης της χρονιάς: A.M. Sniper

Βραβείο «Love FM»: Νατάσα Θεοδωρίδου

Εναλλακτικός καλλιτέχνης της χρονιάς: Stavento

Καλύτερος Άντρας Καλλιτέχνης: Κωνσταντίνος Αργυρός

Καλύτερη Γυναίκα Καλλιτέχνης: Νατάσα Θεοδωρίδου

Καλύτερο Συγκρότημα: Μέλισσες

Καλύτερος Κύπριος Καλλιτέχνης: Γιώργος Παπαδόπουλος

Βραβείο Deejay 93.5: Delirium Elephants

Ειδικό βραβείο: Αντώνης Ρέμος

Νέος Καλλιτέχνης της Χρονιάς: Βαγγέλης Κακουριώτης

Video Clip της Χρονιάς: Ελένη Φουρέιρα

Σχόλια