Ο Γιώργος Τσαλίκης με την οικογένεια του στην Αμερική και η τρυφερή φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram… Δείτε τι έγραψε…

Ο Γιώργος Τσαλίκης θα σε κάνει να δακρύσεις

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης βρέθηκε πρόσφατα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού για μια π0λύ μεγάλη περιοδεία στους Έλληνες ομογενείς. Στη Νέα Υόρκη, όπως φαίνεται τον ακολούθησε και η σύζυγός του, Δώρα και τα τρια παιδάκια τους.

New York New Year ❤️#familyportrait #familytimeisthebesttime #freezgram

A post shared by Tsalikis (@tsalikisgiorgos) on

Οι εμφανίσεις του Γιώργου είναι όλες sold out με τον κόσμο να έχει αγαπήσει την απίστευτη ενέργεια του , το διασκεδαστικό του πρόγραμμα και την παρουσία του σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, σε σχολεία του απόδημου ελληνισμού, σε γηροκομεία κ.τ.λ

Η τελευταία του στάση σε Αμερική και Καναδά η οποία κράτησε ενάμιση μήνα περιελάμβανε 11 εμφανίσεις οι οποίες σημείωσαν τέτοια επιτυχία που ο απόηχος τους «αναγκάζει» τον Γιώργο και την ομάδα του να πάρουν παράταση για 4 ακόμη εμφανίσεις σε Νέα ΥόρκηΚάλγκαριΣικάγο και Σαν Φρανσίσκο στις αρχές του χρόνου.

Παράλληλα μετά από πολύμηνη απουσία από τα δισκογραφικά δρώμενα επιστρέφει σε καινούργια δισκογραφική στέγη Epic Music/Minos Emi Universal με καινούργιο single.
Ένα τραγούδι που θα αγαπηθεί πολύ και του οποίου ο τίτλος όπως λένε οι συνεργάτες του Γιώργου του ταιριάζει γάντι…

Επίσης ο Γιώργος Τσαλίκης είναι σε συζητήσεις για την επανεμφάνιση του στην νυχτερινή Αθήνα μιας και λόγω της περιοδείας του στο εξωτερικό η οποία είχε οργανωθεί έναν χρόνο πριν, ο φετινός χειμώνας τον βρήκε εκτός πρωτεύουσας.

Σχόλια