Γιώργος Θεοφάνους

Συνέντευξη στον Τηλεθεατή παραχώρησε ο Γιώργος Θρεοφάνους μιλώντας για το Junior Music star και για το τι πρόκειται να δούμε στον τελικό ο οποίος θα πραγματοποιηθεί κοντά στα Χριστούγεννα:

“Ο τελικός θα γίνει στο κέντρο της Αθήνας, με μια ακόμη πιο μεγάλη ορχήστρα κι ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο πάρτι-συναυλία που θα μεταδοθεί απευθείας”.

Σε ερώτηση αν λείπει από τα παιδιά το στοιχείο του ανταγωνισμού απάντησε: “Λείπει και ειδικά αυτό ενισχύεται με την ομαδικότητα του συγκεκριμένου πρότζεκτ. Όταν διαλέγει το παιδί ένα τραγούδι να πει ή να παίξει, έχουν γνώμη και οι υπόλοιποι επτά της ομάδας, γιατί η εμφάνιση του θα παίξει ρόλο στη συνολική βαθμολογία. Οπότε αισθάνονται χαρά και ικανοποίηση όταν ένα παιδί πάει καλά. Γίνονται συνεργασίες με τις αντίπαλες ομάδες, έχει μια άμιλλα όλο αυτό.”

Τέλος αποκάλυψε αν θα υπάρχουν κάποιοι γκεστ καλλιτέχνες στο show: “Υπάρχουν διάφορες σκέψεις, αλλά οι πρωταγωνιστές μας αυτή τη στιγμή είναι τα παιδιά. Πραγματικά όταν θα τα δείτε θα διαπιστώσετε ότι μιλάμε για σπουδαίους Έλληνες μουσικούς.”

 

Σχόλια