Η τοποθέτηση του Γιώργου Καπουτζίδη για το συγκρότημα από την Νιγηρία δίχασε αρκετά το τηλεοπτικό κοινό.

Γιώργος Καπουτζίδης - The Voice

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής μετά από το εντυπωσιακό νούμερο του συγκροτήματος HPGC από την Νιγηρία είπε πως χαίρεται πολύ που βλέπει μια παλιά του γνωστή από το περσινό The Voice που προβλήθηκε από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ, την Faith.

Ενώ στην συνέχεια δήλωσε χαρακτηριστικά:

“Χαίρομαι που βλέπω σε αυτή τη σκηνή 25 Έλληνες που έχουν καταγωγή από μια όμορφη χώρα της Αφρικής, τη Νιγηρία. Χαίρομαι που αισθάνεστε Έλληνες και είστε Έλληνες που ζουν και ελπίζουν σε αυτή τη χώρα» είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης «καρφώνοντας» παράλληλα όσους εκφράζουν διαφορετική άποψη.
«Είναι πολύ ωραία και σπουδαία αυτά με που έκαναν και έχουν χτίσει οι Αρχαίοι Έλληνες με τις περικεφαλαίες. Δεν είναι περισσότερο Έλληνας αυτός που φοράει περικεφαλαία που γράφει Μολών Λαβέ από έναν άνθρωπο που έχει έρθει στην Ελλάδα από άλλη χώρα. Το παρόν της χώρας μας περιλαμβάνει αυτούς τους Έλληνες και αν δεν το αντιληφθούμε, φοβάμαι ότι δεν θα έχουμε μέλλον ως χώρα”.

Η Μαρία Μπακοδήμου έδειξε ενθουσιασμένη με το συγκρότημα ενώ ο Σάκης Τανιμανίδης πάτησε το Golden Buzzer όπου έστειλε του HPGC απευθείας στα Ημιτελικά.

Η τοποθέτηση του Γιώργου Καπουτζίδη που δίχασε

Σχόλια