Ο Γιώργος Γιαννιάς δηλώνει χαζομπαμπάς και το απολαμβάνει όσο τίποτα άλλο. Αυτό αποδεικνύει η φωτογραφία που μόλις ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

Γιώργος Γιαννιάς - Τηλεφώνησέ μου

Ο Γιώργος Γιαννιάς δηλώνει χαζομπαμπάς – Η τρυφερή φωτογραφία με τον γιο του

Γιώργος Γιαννιάς και γιος σε όμορφες και συγκινητικές στιγμές που μας κάνουν κυριολεκτικά να λιώσουμε.

Ο γνωστός τραγουδιστής διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του. Παντρεύτηκε την αγαπημένη του ενώ πριν λίγο καιρό απέκτησαν τον καρπό του έρωτα τους. Στέφανος το όνομα που θα δώσουν στον μικρό.

Ο Γιώργος Γιαννιάς ανέβασε μια φωτογραφία με τον γιο του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και μας έκανε να συγκινηθούμε ιδιαίτερα.

Όσον αφορά τα επαγγελματικά του, ο τραγουδιστής πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι και βίντεο κλιπ με τίτλο “Τηλεφώνησέ μου“.

Ο Γιώργος Γιαννιάς συνεχίζει να μας εκπλήσσει με την νέα του ερωτική μπαλάντα όπου την υπογραφή αυτής βάζουν ο Μάριος Ψιμόπουλος και η Ελένη Γιαννατσούλια σε μουσική και στίχους αντίστοιχα, ενώ εικόνα στο «Τηλεφώνησέ μου», έδωσε ο μετρ της σκηνοθεσίας, Βαγγέλης Τσαουσόπουλος, που έχει συνεργαστεί με τους περισσότερους καλλιτέχνες για τα video clip τους.

Μέσα στο άδειο σπίτι του βλέπουμε τον πρωταγωνιστή να αναπολεί μια σχέση που έχει τελειώσει και να βλέπει μέσα από παλιά video την γυναίκα που αγάπησε και δεν έχει πια και μας δείχνει τις δύσκολες ώρες που περνά αναμένοντας ένα τηλέφωνο από την γυναίκα που μπορεί να έληξε η σχέση τους, αλλά δε έχει λήξει γι αυτόν το συναίσθημα που του έχει προκαλέσει.

Δείτε παρακάτω το βίντεο κλιπ

“Κάθε μέρα που περνάει
Ξυραφιά με διαπερνάει η κατάθλιψη
Σ’ άδειους δρόμους που ’χω μπλέξει
Γκράφιτι παντού η λέξη… ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ
Τα έργα της φυγής σου σ’ επανάληψη
Πού είσαι, μια συγγνώμη, να μου πεις

Τηλεφώνησέ μου, μην αργείς
Ό,τι αληθινό σου κι αν μου πεις
Σαν το ρούχο σε γυμνό κορμί, θα πιάσει τόπο
Τηλεφώνησέ μου, βρες καιρό
Δεν αντέχω άλλο, δεν μπορώ
Στο δωμάτιό μου, η σιωπή σου… κάνει κρότο

Κάθε μέρα που περνάει
Σαν εχθρός μου με νικάει, απελπίζομαι
Ήρθε κι άλλη μια Δευτέρα
Και σαν φύλλο στον αέρα στροβιλίζομαι
Σαν λίμνη, που την καίνε, εξατμίζομαι
Πού είσαι να σωθώ απ’ όλα αυτά”

Σχόλια