Μετά την επιτυχία του «Ο Ενικός», ο Γιώργος Γιαννιάς επιστρέφει με το “Τηλεφώνησέ μου“.  Το νέο single του Γιώργου Γιαννιά κυκλοφόρησε, συνοδευόμενο με το video clip. Ο τίτλος είναι Τηλεφώνησέ μου, σε μουσική Μάριου Ψημόπουλου, στίχους Ελένης Γιαννατσούλιας, ενώ τη σκηνοθεσία του video clip ανέλαβε ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος.

Τηλεφώνησέ μου

Ο Γιώργος Γιαννιάς συνεχίζει να μας εκπλήσσει με την νέα του ερωτική μπαλάντα όπου την υπογραφή αυτής βάζουν ο Μάριος Ψιμόπουλος και η Ελένη Γιαννατσούλια σε μουσική και στίχους αντίστοιχα, ενώ εικόνα στο «Τηλεφώνησέ μου», έδωσε ο μετρ της σκηνοθεσίας, Βαγγέλης Τσαουσόπουλος, που έχει συνεργαστεί με τους περισσότερους καλλιτέχνες για τα video clip τους.

Μέσα στο άδειο σπίτι του βλέπουμε τον πρωταγωνιστή να αναπολεί μια σχέση που έχει τελειώσει και να βλέπει μέσα από παλιά video την γυναίκα που αγάπησε και δεν έχει πια και μας δείχνει τις δύσκολες ώρες που περνά αναμένοντας ένα τηλέφωνο από την γυναίκα που μπορεί να έληξε η σχέση τους, αλλά δε έχει λήξει γι αυτόν το συναίσθημα που του έχει προκαλέσει.

Αυτή την περίοδο ο γνωστός τραγουδιστής κάνει Live σε Ελλάδα και Κύπρο, ένω σήμερα έγινε και πατέρας μιας και η σύζυγός του, Ελευθερία Παντελιδάκη του χάρισε ένα αγοράκι. Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας, κάτι που φαίνεται από τη δημοσίευση που έκανε ο καλλιτέχνης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Τηλεφώνησέ μου

Ο συνδυασμός αυτός με την ερμηνεία του Γιώργου Γιαννιά έχει ένα μοναδικό αποτέλεσμα και θα το αγαπήσετε με το πρώτο άκουσμα.

Το νέο single «Τηλεφώνησέ Μου» του Γιώργου Γιαννιά, κυκλοφορεί από την Heaven Music.

Τηλεφώνησέ μου – Δες το video clip

Τηλεφώνησέ μου – Γιώργος Γιαννιάς (στίχοι)

“Κάθε μέρα που περνάει
Ξυραφιά με διαπερνάει η κατάθλιψη
Σ’ άδειους δρόμους που ’χω μπλέξει
Γκράφιτι παντού η λέξη… ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ
Τα έργα της φυγής σου σ’ επανάληψη
Πού είσαι, μια συγγνώμη, να μου πεις

Τηλεφώνησέ μου, μην αργείς
Ό,τι αληθινό σου κι αν μου πεις
Σαν το ρούχο σε γυμνό κορμί, θα πιάσει τόπο
Τηλεφώνησέ μου, βρες καιρό
Δεν αντέχω άλλο, δεν μπορώ
Στο δωμάτιό μου, η σιωπή σου… κάνει κρότο

Κάθε μέρα που περνάει
Σαν εχθρός μου με νικάει, απελπίζομαι
Ήρθε κι άλλη μια Δευτέρα
Και σαν φύλλο στον αέρα στροβιλίζομαι
Σαν λίμνη, που την καίνε, εξατμίζομαι
Πού είσαι να σωθώ απ’ όλα αυτά”

Σχόλια