Σε συνέντευξη του στο περιοδικό People, ο Γιάννης Ξανθόπουλος μιλάει για τα φτωχικά παιδικά του χρόνια και για πολλά άλλα.

Ο Γιάννης Ξανθόπουλος τραγουδάει Παντελίδη

Αρχικά μίλησε για την οικογένεια του και το πόσο δεμένοι είναι.

“Είμαστε τέσσερα αδέλφια, δύο αγόρια και δύο κορίτσια. Εγώ είμαι ο μικρότερος. Σήμερα όλοι είναι παντρεμένοι με παιδιά, έχω πολλά ανίψια. Μάλιστα, υπάρχει καλλιτεχνική φλέβα στην οικογένεια. Οι δύο αδελφές μου ζωγραφίζουν τόσο ωραία, που θα μπορούσαν να ασχοληθούν επαγγελματικά με αυτό. Επίσης, όλοι στην οικογένεια τραγουδάνε, εκτός από τη μητέρα μου. Έχουμε πάρει από τον πατέρα μου. Εγώ απλά το κυνήγησα περισσότερο, γιατί είναι αυτό που θέλω να κάνω” δήλωσε ο Γιάννης Ξανθόπουλος ενώ αναφέρθηκε και στα παιδικά του χρόνια.

“Τα παιδικά μου χρόνια ήταν υπέροχα. Από μικρός θυμάμαι ότι δεν μπορούσα να καθίσω στο σπίτι. Με αυτό μπορεί να βασάνιζα τους γονείς μου. Ήμουν παιδί που ήθελα να βγαίνω έξω. Καμιά φορά χανόμουν και με έψαχναν. Μπορεί να έφευγα από το σπίτι, να μην τους έλεγα πού θα πάω και να περνούσε η ώρα χωρίς να επιστρέφω στο σπίτι. Τότε δεν είχα και κινητό, οπότε τους τρόμαζα”.

Τέλος, δεν δίστασε να τονίσει τα βιώματα του και τα φτωχικά χρόνια που πέρασε.

Ο Γιάννης Ξανθόπουλος μιλάει για τα φτωχικά παιδικά του χρόνια

“Τα βιώματα είναι στο αίμα μου. Αυτά που έχουν περάσει οι γονείς μου έχουν αντίκτυπο και σε εμένα. Όταν λέω τραγούδια του πόνου ή τις ξενιτιάς, δεν είναι ότι τα έχω ζήσει εγώ αλλά είναι μέσα μου. Ο πατέρας μου δούλευε πολλά χρόνια στα καράβια. Ήταν τεχνίτης. Ήταν δύσκολη δουλειά και γυρνούσε στο σπίτι κατάκοπος. Από τότε του έχουν παρουσιαστεί αρκετά προβλήματα στην υγεία του και δεν εργάζεται πολύ. Η μητέρα μου δουλεύει στο δήμο. Φτωχικά και απλά! Αλλά μας τα παρείχαν όλα. Έχω κάνει διάφορες δουλειές. Έχω κάνει κάποια live, ενώ όταν ήμουν 13 χρόνων είχα δουλέψει και σε βενζινάδικο. Μου άρεσε να βοηθάω”.

Σχόλια