Παρουσίαση δίσκου του Κωνσταντίνου Αργυρού

Το GetGreekMusic βρέθηκε στην παρουσίαση δίσκου του Κωνσταντίνου Αργυρού και σας μεταφέρει ό,τι συνέβη, καθώς και πλούσιο φωτορεπορτάζ!

Ο κόσμος άρχισε να μαζεύεται από νωρίς στην Αίγλη Ζαππείου όπου πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 19 Ιουνίου η παρουσίαση του δίσκουΔεύτερη Φορά από τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τη δισκογραφική του εταιρία, την Cobalt Music.

Το καλοκαιρινό κλίμα σε συνδυασμό με τα δροσερά κοκτέιλ αλλά και τα ακόμα πιο δροσερά νέα τραγούδια του Κωνσταντίνου Αργυρού, δε μπορούσαν να υποσχεθούν τίποτα λιγότερο από μια μοναδική καλοκαιρινή βραδιά. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγούδησε όλα τα κομμάτια του νέου του δίσκου, κάνοντας μικρές αναφορές στην ιστορία κάθε τραγουδιού, ενώ για το δίσκο μίλησαν και οι δημιουργοί του: ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και ο Ηλίας Φιλίππου.

Ο ίδιος δήλωσε συγκινημένος για τη δημιουργία αυτού του δίσκου, καθώς επίσης και για τη συνεργασία του με το δίδυμο Παπαδόπουλος-Φιλίππου στον τρίτο προσωπικό του δίσκο, και στη συνέχεια άφησε τα τραγούδια να μιλήσουν γι’ αυτόν.

Ηλίας Φιλίππου - Κωνσταντίνος Αργυρός - Κυριάκος Παπαδόπουλος

Ηλίας Φιλίππου – Κωνσταντίνος Αργυρός – Κυριάκος Παπαδόπουλος

Οι θαυμάστριες και οι θαυμαστές του δε σταμάτησαν να τραγουδούν τις επιτυχίες του αλλά και τα ολοκαίνουργια τραγούδια, ενώ ακόμα ο Κωνσταντίνος Αργυρός ξεσήκωσε το κοινό με το τελευταίο του singleΕσένα Θέλω, ανεβάζοντας στη σκηνή ένα κοριτσάκι.  Ακολούθησαν δυνατές ερμηνείες, συγκινητικές στιγμές και απόλυτα λαϊκές στιγμές οι οποίες ξεσήκωσαν τους θαμώνες!

Παρουσίαση δίσκου του Κωνσταντίνου Αργυρού

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τρσγουδάει το "Εσένα Θέλω" αγκαλιά με ένα κοριτσάκι

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τρσγουδάει το “Εσένα Θέλω” αγκαλιά με ένα κοριτσάκι

Εκτός από τους συγγενείς, τους φίλους και τους συνεργάτες του, τον Κωνσταντίνο Αργυρό  τίμησαν με την παρουσία και άλλοι συνάδελφοι καλλιτέχνες όπως ο Νίκος Βουρλιώτης, ο Claydee και οι Otherview .

Νίκος Βουρλιώτης - Κωνσταντίνος Αργυρός

Νίκος Βουρλιώτης – Κωνσταντίνος Αργυρός

Otherview

Κωνσταντινός Αργυρός & Otherview

Μαλού Κυριακοπούλου

Μαλού

Claydee Lupa

Claydee Lupa

Απολαύστε πλούσιο φωτογραφικό υλικό αυτή τη βραδιά, και stay tuned για περισσότερα!

 

αργυρος

Παρουσίαση δίσκου του Κωνσταντίνου Αργυρού

Παρουσίαση δίσκου του Κωνσταντίνου Αργυρού

Κωνσταντίνος Αργυρός – Κυριάκος Παπαδόπουλος


Παρουσίαση δίσκου του Κωνσταντίνου ΑργυρούΠαρουσίαση δίσκου του Κωνσταντίνου Αργυρού

Παρουσίαση δίσκου του Κωνσταντίνου Αργυρού

 

 

 

Σχόλια