Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για το Baraonda με τον Γιώργο Χατζηνάσιο και τον Γιώργο Θεοφάνους | GGM Διαγωνισμός
Ο Γιώργος Χατζηνάσιος και ο Γιώργος Θεοφάνους συναντιούνται για να μας χαρίσουν όμορφες βραδιές με γνώμονα πάντα την μουσική.

Δυο συνθέτες, δυο πιάνα, 10 φωνές και μια 10μελής ορχήστρα σε μια σπάνια μουσική συνύπαρξη υψηλής καλλιτεχνικής αξίας, σ΄ έναν ατμοσφαιρικό, ειδικά διαμορφωμένο, πανέμορφο χώρο, το Baraonda music hall.

Μαζί τους οι ταλαντούχοι ερμηνευτές: Ζωή Παπαδοπούλου, Παναγιώτης Ραφαηλίδης, Βάλλια Σωμμαράκη, Αντώνης Φωκάς, Φώτης Παπαζήσης και Μαίρη Στεφανακίδη. Στο ιδιαίτερο στιγμιότυπο της έναρξης συμμετέχουν ο τενόρος Αλέξανδρος Χαζάπης, ο βαρύτονος Κώστας Ραφαηλίδης, οι σοπράνο Άντα Αθανασοπούλου και Ρενίσα Λάκα. Την μουσική διεύθυνση έχει ο Ντίνος Γιωργούντζος.

Το GetGreekMusic σου δίνει τη δυνατότητα να απολαύσεις ζωντανά τους αγαπημένους σου καλλιτέχνες.

Μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις μία διπλή πρόσκληση με ποτό για το Baraonda, για να απολαύσεις ζωντανά τον Γιώργο Χατζηνάσιο και τον Γιώργο Θεοφάνους μαζί με τους υπέροχους τραγουδιστές που τους συνοδεύουν. 

Κάνε εγγραφή στην παρακάτω φόρμα, και γίνε ένας από τους 5 τυχερούς που θα κερδίσουν μία πρόσκληση 2 ατόμων με ποτό για την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 16:00 την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου.

Κέρδισε 5 διπλές προσκλήσεις για το Baraonda | GGM Διαγωνισμός

Σχόλια