γαρμπη antivirus
Το νέο τεύχος του περιοδικού Antivirus έχει ως εξώφυλλο την Καίτη Γαρμπή και περιέχει μία αποκαλυπτική συνέντευξη της ίδιας όπου παίρνει θέση ενάντια στην ομοφοβία, μιλά για τα καλλιτεχνικά της σχέδια αλλά και για το πώς μπορεί να κρατηθεί μία μακροχρόνια σχέση ζωντανή.

Για το σύμφωνο συμβίωσης των γκέι ζευγαριών δήλωσε:
“Γιατί η αγάπη δύο γυναικών ή δύο ανδρών να αξίζει λιγότερο από αυτή των δύο straight; Γιατί να μην μπορούν να παντρευτούν δύο άνδρες που συμβιώνουν χρόνια και αγαπιούνται; Το θέμα είναι ποιος θα φορέσει το φουστάνι ή πως αν αύριο μεθαύριο πάθει κάτι ο ένας, ο άλλος να μπορεί να πάρει δικαιωματικά αυτά που απέκτησαν μαζί, όπως δηλαδή συμβαίνει στα ετερόφυλα ζευγάρια που έχουν δικαιώματα ασφαλιστικά, εργασιακά, κληρονομικά, συνταξιοδοτικά; Όλοι οι άνθρωποι είμαστε ίσοι και τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι ίδια για όλους μας… Δεν μπορούν οι κοινωνίες να στερούν τα δικαιώματα από τα gay άτομα… Ας κρατήσουμε τις ταμπέλες για τους δρόμους και για τα ρούχα. Όχι για τους ανθρώπους.

Ενώ αυτή είναι η συμβουλή της για τις μακροχρόνια σχέσεις:
“Το καλό σεξ είναι σημαντικό για τον γάμο. Σημαντικότερο όλων είναι η εμπιστοσύνη στο σύντροφό σου. Δεν πρέπει να θεωρούμε την αγάπη δεδομένη, γιατί η αγάπη δίνει εξετάσεις καθημερινά. Πρέπει να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον τη στιγμή που μπορεί να έχει γίνει μια λάθος κίνηση…”

Σχόλια