Γαλάνη - Τσαλιγοπούλου - Νέγκα
Η Δήμητρα Γαλάνη, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και η Γιώτα Νέγκα ένωσαν τις δυνάμεις τους και τις φωνές τους για πρώτη φορά τον χειμώνα που μας πέρασε στο Passport Κεραμεικός σε ένα πρόγραμμα βασισμένο στο λαϊκό τραγούδι.
Το αποτέλεσμα ήταν μία σειρά παραστάσεων που αγαπήθηκαν ιδιαίτερα από το κοινό και τις τρεις τους να συνεχίζουν μαζί το καλοκαίρι σε ανοιχτούς χώρους σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Στο πρόγραμμα αυτό όλα και όλοι έχουν λόγο: Χατζιδάκις, Θεοδωράκης, Τσιτσάνης, Παπαϊωάννου, Ξαρχάκος, Λοΐζος, Ζαμπέτας αλλά και Πάνου, Καλδάρας, Μητσάκης, Μούτσης, Σπανός, Νικολόπουλος. Δίπλα στους μεγάλους δημιουργούς σμυρναίικα, αλλά και παραδοσιακά και σύγχρονα τραγούδια βρίσκουν τη θέση τους με τρόπο απλό, μαγικό.

Οι τρεις κυρίες, με χαρά και μεγάλο σεβασμό τραγουδούν αυτά που διατηρεί μέσα μας η μνήμη, τραγούδια που άντεξαν στο χρόνο, στις αυθεντικές τους εκτελέσεις αλλά και διασκευασμένα.
Μαζί τους στη σκηνή και η ομάδα των 9 εξαιρετικών μουσικών που ενώνει την Ανατολή με τη Δύση, το κανονάκι με την ηλεκτρική κιθάρα, τους πολιτισμούς που φέρουν και δένουν τα τραγούδια μεταξύ τους.

Δείτε το πρόγραμμα της καλοκαιρινής τους περιοδείας:

 

6 Ιουλίου, Πάτρα, Παλαιά Σφαγεία
11 Ιουλίου, Αθήνα, Θέατρο Πέτρας
18 Ιουλίου, Θεσσαλονίκη, Θέατρο Δάσους
6 Αυγούστου, Ιστιαία
10 Αυγούστου, Αρχαία Ολυμπία, Θέατρο Φλώκα
14 Αυγούστου, Άγιος Γεώργιος Αυλωναρίου
23 Σεπτεμβρίου, Λεμεσός, Κηποθέατρο

Τιμές Εισιτηρίων (Ελλάδα)
Προπώληση: 13€ (περιορισμένος αριθμός)
Είσοδος: 15€

Άνεργοι, φοιτητές, πολύτεκνοι, παιδιά 6 έως 12 ετών, ΑΜΕΑ: 12€ (με την επίδειξη των κατάλληλων δικαιολογητικών κατά την είσοδό τους στο θέατρο)
Τα παιδιά έως 6 ετών δεν πληρώνουν.

Όλες οι συναυλίες ξεκινούν στις 21.00. Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00, εκτός από τα Θέατρα Δάσους και Πέτρας, όπου ανοίγουν στις 19.00.
Προπώληση: viva.gr, 11876, Public, Seven Spots, Reload, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης
Πληροφορίες: 2107258901

Σχόλια