Βασίλης Λέκκας και Σαλίνα Γαβαλά σε μια ξεχωριστή μουσική βραδιά για τους λάτρεις της τζαζ και όχι μόνο.

Βασίλης Λέκκας και Σαλίνα Γαβαλά

Βασίλης Λέκκας και Σαλίνα Γαβαλά μαζί στη σκηνή

Τι συμβαίνει όταν ο Βασίλης Λέκκας, ένας από τους πιο αξιόλογους ερμηνευτές της γενιάς του, συναντά επί σκηνής την αισθαντική τραγουδίστρια Σαλίνα Γαβαλά; Η απάντηση βρίσκεται σε δύο λέξεις: FILM NOIR. Οι δύο ερμηνευτές ενώνουν τις φωνές τους για μας χαρίζουν μια ξεχωριστή μουσική παράσταση γεμάτη ήχους και εικόνες που προκαλούν συναισθήματα.

Μια παράσταση βουτηγμένη στην σαγηνευτική ατμόσφαιρα της τζαζ που θα έχουμε τη μοναδική ευκαιρία να την απολαύσουμε για μόνο μία βραδιά σ’ έναν χώρο απόλυτα ταιριαστό, στην σκηνή του Half Note Jazz Club. Την Πέμπτη 6 Απριλίου, οι φωνές του Βασίλη Λέκκα και της Σαλίνα Γαβαλά σμίγουν σε απρόβλεπτα ντουέτα και διασκευές, ενώ κλασσικά και σύγχρονα τραγούδια αποκτούν άλλη διάσταση μέσα από τις ενορχηστρώσεις του Γιώργου Τσολάκου και τη σκηνοθετική ματιά του Δημήτρη Συλβέστρου.

#sing? #play #dance #live #love #write #inspiration #

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Salina Alavag (@salinagavala) στις


Νοσταλγική ατμόσφαιρα, τζαζ ρυθμοί, υπέροχες μελωδίες, αγαπημένα τραγούδια και προβολές συνθέτουν ένα μουσικό FILMNOIR, συναρπαστικό και ακαταμάχητα γοητευτικό! Τους συνοδεύουν οι μουσικοί:

Γιώργος  Τσολάκος: πιάνο
Αχιλλέας  Διαμαντής: κιθάρα

Λεωνίδας Φιλίντας: μπάσο

Βαγγέλης Μπαλιούσης: τύμπανα

Σπύρος Νίκας: σαξόφωνο

Αλλάζει η ωρα .. Χαμένη ωρα .. #clocks #life #change #hours #summer #

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Salina Alavag (@salinagavala) στις

Η ημερα της γυναικας ας ειναι λιγότερο μερα μπουζουκιού και εορτασμού και πιο πολυ μερα υπενθύμισης των αγώνων για ισότητα και της ανάγκης σεβασμου . Γιατι γυναικα δεν ειναι μόνο η γκομενα που θαυμάζεις , ή η πρωην που δεν θέλεις να ξερεις είναι και η γυναίκα σου, η μάνα σου , η αδερφή σου η μάνα των παιδιών σου, η κόρη σου….. Αξίζουν ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα.Έχουμε ακόμα ουσιαστικό δρόμο αν σκεφτουμε οτι χρειάζονται ακόμα περίπου 118 χρόνια για να λυθεί εντελώς το μισθολογικό χάσμα μεταξύ των γυναικών,και κυρίως αν σκεφτούμε οτι περισσότερο από το 1/3 των γυναικών σε όλο τον κόσμο έχουν υποστεί σωματική ή σεξουαλική βία .#picoftheday #woman #womensday2017 #love #respect

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Salina Alavag (@salinagavala) στις

Σχόλια