Ο Νίκος Οικονομόπουλος αποθεώθηκε στο Fever από τους θαμώνες. Ο λαϊκός τραγουδιστής εκτόξευσε την διασκέδαση στα ύψη ερμηνεύοντας όλες τις μεγάλες επιτυχίες του και οι θαμώνες τον επιβράβευσαν με το χειροκρότημά τους. Επίσης, τα λουλούδια δεν σταμάτησαν στιγμή να πέφτουν στα πόδια του με αποτέλεσμα η πίστα μέσα σε λίγα λεπτά να γεμίσει με γαρύφαλλα.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος αποθεώθηκε στο Fever (3)

Εντυπωσιακό φινάλε στο Fever

Μαζί με τον λαϊκό ερμηνευτή βρίσκεται ο Στέλιος Ρόκκος. Ο γνωστός μουσικός και τραγουδιστής, που δεν αποκαλείται αδίκως από αρκετό κόσμο, ως ο Έλληνας Eros Ramazoti, με τα ερωτικά κομμάτια του που σε ταξιδεύουν και έχουν γίνει επιτυχίες. Ο νέος δίσκος του τραγουδιστή, «Σε μονοπάτια ξένα», σημειώνει ήδη μεγάλη επιτυχία. Τέλος θα ξεκινήσουν και οι περιοδείες του σε όλη την χώρα, ίσως και στο εξωτερικό για τους Έλληνες ομογενείς.

Fever

Ο Νίκος Οικονομόπουλος αποθεώθηκε στο Fever (3)

Το κοινό ξεσηκώθηκε όταν ο Οικονομόπουλος ερμήνευσε τη νέα του επιτυχία, είναι «Είναι κάτι λαϊκά» που σαρώνει στο YouTube, σε όλα τους ραδιοφωνικούς σταθμούς της χώρας, αλλά και σε όλα τα clubs. Όλες οι επιτυχίες του, παλιές και νέες γίνονται αμέσως αιτία για να σηκωθεί ο κόσμος από τα τραπέζια και να τραγουδήσει μαζί του, ενώ στο δεύτερο μέρος, του λαϊκού, ανεβαίνει στην πίστα για να χορέψει και να φωτογραφηθεί με τον αγαπημένο του τραγουδιστή.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος αποθεώθηκε στο Fever (3)

Ο Νίκος Οικονομόπουλος ευχαρίστησε τον κόσμο που γέμιζε το Fever όλο το χειμώνα και ειδικά το Σάββατο 11 Μαρτίου, όπου και ολοκληρώθηκαν οι επιτυχημένες εμφανίσεις του στο νυχτερινό κέντρο με τον Στέλιο Ρόκκο. Μετά από τρεισήμισι μήνες sold out βραδιών και έναν ερωτικό χειμώνα, το σχήμα αποχαιρέτησε το Σάββατο το κοινό του. Οι θαυμαστές του Οικονομόπουλο έκαναν πάλι τον δικό τους πανικό για τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη και του ζήτησαν σύντομα νέες εμφανίσεις.

Ένας ερωτικός χειμώνας, με το λαϊκό στοιχείο να δίνει τη σκυτάλη στο ροκ και τις μπαλάντες, ικανοποιώντας όλα τα γούστα, ακόμα και τους πιο απαιτητικούς θαμώνες.

Σχόλια