«Σε μονοπάτια ξένα» είναι ο τίτλος του νέου δίσκου του Στέλιου Ρόκκου που κυκλοφορεί από την Panik Platinum και περιλαμβάνει 14 κομμάτια, όλα με την ξεχωριστή φωνή του αγαπημένου καλλιτέχνη.

Σε μονοπάτια ξένα

Ο σπουδαίος Στέλιος Ρόκκος, ένας διαχρονικά σύγχρονος καλλιτέχνης που ξέρει όπως κανείς άλλος να μας χαρίζει αξεπέραστα κομμάτια που αγγίζουν την καρδιά μας, σύντομα μας παρουσιάζει τη νέα του ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά.

Αυτό το Σάββατο, 11 Μαρτίου, ο γνωστός ερμηνευτής ολοκληρώνει τις εμφανίσεις του με τον Νίκο Οικονομόπουλο στο Fever, έπειτα από 3μιση μήνες sold out βραδιών που πρόσφεραν στο κοινό έναν ερωτικό χειμώνα, με πολλές επιτυχίες και μοναδικές στιγμές.

Το άλμπουμ περιλαμβάνει τις ήδη μεγάλες επιτυχίες «Θάλασσα», «Τα Καλοκαίρια», «Ξέρω Πως Θα ‘ρθεις» και «Ζω Μεγάλες Στιγμές».

Σε αυτή τη νέα δισκογραφική δουλειά ο Στέλιος Ρόκκος έχει συνεργαστεί με τη Sunny Μπαλτζή, τη Βίκυ Γεροθόδωρου και τον Βαγγέλη Κωνσταντινίδη στους στίχους ενώ τη μουσική την υπογράφει ο ίδιος. Στο ομότιτλο τραγούδι και άλλο ένα τη μουσική και τους στίχους υπογράφει ο ταλαντούχος Αναστάσιος Ράμμος.

Η μεγάλη έκπληξη στο δίσκο είναι ένα ντουέτο που πρόκειται να μας ταξιδέψει με τη μουσική και τις ερμηνείες των δυο καταξιωμένων καλλιτεχνών. Ο λόγος για τη Μελίνα Ασλανίδου, η οποία συμμετέχει στο τραγούδι «Μια Βουτιά Στο Κενό». Αν μη τι άλλο πρόκειται για μια πολύ δυνατή και ξεχωριστή συνεργασία, ένα μοναδικό ντουέτο που αναμένεται αν αγαπηθεί από τον κόσμο.

Πριν από λίγο ανέβηκαν στο κανάλι της Panik Platinum τα πρώτα κομμάτια από τον πολυαναμενόμενο δίσκο. Ο λόγος για τα «Σε Μονοπάτια Ξένα»«Έτσι Είμαι Εγώ», «Μίλα Λοιπόν», «Να Μ’ Αγαπάς», «Μα Εγώ», «Τα Μυστικά».

Κυκλοφορεί στα δισκοπωλεία και στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Platinum.

«Σε μονοπάτια ξένα» | Ακούστε τον δίσκο

Σχόλια