3η πιο επιτυχημένη χώρα στη Eurovision την τελευταία δεκαετία η Ελλάδα!

Σε μια τέτοια αποκάλυψη προέβη ο πρόεδρος της ΕΡΤ Διονύσης Τσακνής, αναφέροντας συγκεκριμένα πώς δε θα υπάρξει ελληνικός τελικός για την επιλογή του καλλιτέχνη και του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσουν φέτος στη Eurovision, αλλά απευθείας ανάθεση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας, ανέφερε επίσης ότι θα επιλεχθεί ένα κομμάτι με έθνικ στοιχεία – με βαλκανικό ήχο ή ποντιακό -, ενώ σε καμία περίπτωση, στον ημιτελικό της 10ης Μαΐου, δεν θα υπάρχουν χορευτές, προκλητικές εμφανίσεις και εφέ.

«Αυτά μπορούν να τα προσφέρουν άλλες χώρες και καλύτερα από εμάς. Και το σόου πάνω στη σκηνή και τις εκθαμβωτικές εμφανίσεις. Η Ελλάδα, όμως, δεν βρίσκεται και δεν βιώνει αυτή τη φάση, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα πάμε με ένα λυπητερό τραγούδι. Αντιθέτως θα συμμετάσχουμε με ένα αισιόδοξο κομμάτι, ξεσηκωτικό, αλλά με ελληνική μελωδία και στίχο και θα μιλήσουμε για όσα ζει ο ελληνικός λαός με τα σκληρά οικονομικά μέτρα και για τον αγώνα των προσφύγων, δίνοντας μαθήματα ανθρωπιάς στην οικουμένη» είπε συγκεκριμένα ο κ. Τσακνής.

Διαβάστε εδώ όλα τα τελευταία νέα σχετικά με τη Eurovision.

 

Σχόλια