Τι ετοιμάζουν ο Μακεδόνας με τον Μάστορα; Οι δυο καλλιτέχνες πιθανότατα να συναντηθούν μαζί επί σκηνής…

Τι ετοιμάζουν ο Μακεδόνας με τον Μάστορα

Τι ετοιμάζουν ο Μακεδόνας με τον Μάστορα;

Έχουν κλέψει τις εντυπώσεις στο Rising Star, ο καθένας με διαφορετικό τρόπο. Το μόνο σίγουρο είναι πως έχουν δυνατές ομάδες και είναι σχεδόν βέβαια πως θα έχουν παίχτη στον τελικό.

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπουμε τον Κώστα Μακεδόνα και τον Χρήστο Μάστορα να ετοιμάζουν κάτι. Ο πρώτος κρατάει ένα χαρτί και δείχνει στον δεύτερο κάτι, ενώ εκείνος κρατά την κιθάρα του. Η φωτογραφία είναι backstage, από τα καμαρίνια των studio Kappa, στα Σπάτα, όπου και παρουσιάζεται το μουσικό παιχνίδι του ΑΝΤ1. Μπορεί να συνεργαστούν δισκογραφικά ή να ετοιμάζουν μια Live εμφάνιση στο Rising Star και να μοιραστούν την σκηνή του δημοφιλούς, talent show.

Σε χθεσινή δημοσίευση του, ο Χρήστος Μάστορας ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ολιγόλεπτο βίντεο με το νέο τραγούδι που πρόκειται να κυκλοφορήσει τις επόμενες μέρες, μια νέα συνεργασία που προέκυψε και γεννήθηκε μέσα από το backstage του Rising Star. Ένα ιδιαίτερο τραγούδι που μας αρέσει πολύ και αναδεικνύει και τις δυο μεγάλες φωνές, ενώ τους στίχους και την μουσική, υπογράφουν οι Melisses.

Οι δυο τους εξάλλου είχαν βρεθεί στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, ”Στην Υγεία μας”, στον Alpha. Επίσης σε κάθε Live του Rising Star, υπάρχουν μουσικές εκπλήξεις, είτε από τους τραγουδιστές – coaches και μέλη της κριτικής επιτροπής είτε από καλεσμένους. Οπότε και αναμένουμε να ακούσουμε το νέο τραγούδι του Κώστα Μακεδόνα και του Χρήστου Μάστορα στην σκηνή του Rising Star.

 

Σχόλια