Η Έλλη Κοκκίνου επέστρεψε στον φυσικό της χώρο, δηλαδή στις πίστες της νυχτερινής διασκέδασης, στην Αθήνα.

Η Έλλη Κοκκίνου επέστρεψε

Η γνωστή τραγουδίστρια έκανε την εμφάνισή της στην Ιερά Οδό, όπου ξεκίνησαν τις εμφανίσεις τους ο Βασίλης Καρράς, η Καίτη Γαρμπή και ο Χρήστος Μενιδιάτης και παρακολούθησε το πρόγραμμα. Δείτε φωτογραφίες.

Η Έλλη Κοκκίνου επέστρεψε στις πίστες

 

Η Έλλη Κοκκίνου επέστρεψε Η Έλλη Κοκκίνου επέστρεψε

Με μεγάλη επιτυχία και πολύ κέφι έκαναν πρεμιέρα σε μια ασφυκτικά γεμάτη Ιερά Οδό, ο Bασίλης Καρράς, η Καίτη Γαρμπή και ο Χρήστος Μενιδιάτης στην πιο ελκυστική μουσική σύμπραξη της νυχτερινής Αθήνας.

Έχοντας στις αποσκευές τους τις επιτυχημένες τους εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη, ο Βασίλης Καρράς, η Καίτη Γαρμπή και ο Χρήστος Μενιδιάτης ξεσήκωσαν την Ιερά Οδό, δυνατά, με ένα πρόγραμμα γεμάτο από τις επιτυχίες τους και ανέβασαν το θερμόμετρο της διασκέδασης στα ύψη.

Ο Χρήστος Μενιδιάτης, ανέβηκε πρώτος στη σκηνή, ξεσηκώνοντας το κοινό με την γνήσια λαϊκή φωνή του, την αμεσότητά του, την δυνατή του ερμηνεία και τα τραγούδια του.

Η Καίτη Γαρμπή, η diva της ελληνικής δισκογραφίας, αλλά και η Καίτη της καρδιάς μας απογείωσε τους θαμώνες της Ιεράς Οδού… Με τεράστια ιστορία στη νυχτερινή διασκέδαση και με ατελείωτες επιτυχίες στο ενεργητικό της, τη διαχρονική, ιδιαίτερη, ζεστή και ξεχωριστή χροιά της χάρισε απλόχερα στο φανατικό κοινό της αγαπημένες vintage επιτυχίες.
“Καλησπέρα και καλή βραδιά” υποσχέθηκε ο Βασίλης Καρράς που υποδέχτηκε τους αμέτρητους φίλους και θαυμαστές του ενώ από το πρώτο κιόλας τραγούδι τα λουλούδια έπεφταν βροχή.

Ο μεγάλος λαϊκός τροβαδούρος, εγγύηση αυθεντικότητας και ποιότητας, με τα διαχρονικά τραγούδια του που έχουν αγαπηθεί όσο λίγα, οι επιτυχίες σπουδαίων ερμηνευτών της ελληνικής δισκογραφίας και φυσικά οι τελευταίες του επιτυχίες δεν άφησαν κανέναν ασυγκίνητο!

Ανάμεσα στους φίλους που βρέθηκαν το πρώτο διήμερο της πρεμιέρας τους ήταν η Έλλη Κοκκίνου παρέα με την Έλενα Γαλιφά, ο Πάνος Καλίδης με τη σύζυγό του Λεάννα Μάρκογλου, η Έυα Λάσκαρη αλλά και η Κατερίνα Θάνου με τον Χρήστο Τζέκο και την παρέα τους.

Όλη η Ιερά Οδός στο πόδι μια παρέα – με το κοινό να τραγουδάει, να χορεύει και να απαθανατίζει τις στιγμές μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες! Τα ντουέτα και οι επιτυχίες διαδεχόταν το ένα μετά το άλλο χωρίς σταματημό! O Bασίλης Καρράς, η Καίτη Γαρμπή και ο Χρήστος Μενιδιάτης ήρθαν δυνατά… στην Ιερά Οδό και προτείνουν τον απόλυτο προορισμό διασκέδασης!

Σχόλια