Εντυπωσίασε ο Μιχάλης Βεσαλλάς το κοινό αλλά και την κριτική επιτροπή με την ερμηνεία του στο Ελλάδα Έχεις Ταλέντο.

Εντυπωσίασε ο Μιχάλης Βεσαλλάς

O 22χρονος φοιτητής από την Τροιζηνία, Μιχάλης Βεσσαλάς, διαγωνίσθηκε στην χθεσινή βραδιά του Ελλάδα Έχεις Ταλέντο με ένα τραγούδι που έχει συνθέσει ο ίδιος. Αξιοσημείωτο όμως είναι το γεγονός ότι το κοινό δεν σταμάτησε στιγμή να τον χειροκροτάει, πράγμα που ξάφνιασε τόσο τον ίδιο όσο και την κριτική επιτροπή.

Μετά την εμφάνιση του, στην σκηνή ανέβηκε και η σύντροφος του, η οποία μιλώντας για την εμφάνιση του δήλωσε πως το τραγούδι αυτό δεν είναι γραμμένο για την ίδια. Ωστόσο ο νεαρός φοιτητής δεν δίστασε να αναφερθεί στην ιστορία του τραγουδιού δηλώνοντας:

“Αυτό το τραγούδι το έγραψα πριν δύο χρόνια για κάποια άλλη κοπέλα. Ο έρωτας είναι το δυνατότερο συναίσθημα και επειδή η μουσική είναι ένας τρόπος έκφρασης συναισθημάτων καταφεύγω εκεί πέρα. Είναι κύρια πηγή έμπνευσης μου”

Ο Σάκης Τανιμανίδης, η Μαρία  Μπακοδήμου και ο Γιώργος Καπουτζίδης, που απαρτίζουν την κριτική επιτροπή, αφού πρώτα σχολίασαν την εμφάνιση του διαγωνιζόμενου, του έδωσαν και οι τρεις το εισιτήριο για την επόμενη φάση του talent show.

Τέλος ο Μιχάλης Βεσσαλάς γεμάτος χαρά και ενθουσιασμό, αποκάλυψε στους κριτές πως το επόμενο κομμάτι, που έχει συνθέσει και θα τραγουδήσει, δεν θα έχει ως θέμα την αγάπη.

Ελλάδα Έχεις Ταλέντο: Εντυπωσίασε ο Μιχάλης Βεσαλλάς με την εμφάνιση του

Σχόλια