Η εκπομπή “Ελένη” με την Ελένη Μενεγάκη, ασχολήθηκε και αυτή με την σειρά της με τα φετινά μουσικά βραβεία MAD.

Ελένη Μενεγάκη

Η παρουσιάστρια φάνηκε να μην είναι και στην καλύτερη μέρα της. Αρχικά οι συνεργάτες της αναφέρθηκαν το γεγονός πως η Πάολα ανέβηκε με την κόρη της Παολίνα για να παραλάβει το βραβείο της.

Φανερά ενοχλημένη η Ελένη είπε οτι δεν θέλει να ειπωθεί τίποτα για το παιδί και η Κατερίνα Ζαρίφη σαν άλλος “πυροσβέστης” της εκπομπής γύρισε αμέσως το θέμα στην επαγγελματική και φιλική σχέση της Πάολα με τον Κωνσταντίνο Ρήγο ενώ τόνισε και την μεγάλη μουσική εξέλιξη της τα τελευταία χρόνια.

Ακολούθησε η αναφορά στον Αντώνη Ρέμο, στην κόρη του που αν και τόσο μικρή παρευρέθηκε στα MAD VMA για να καμαρώσει τον μπαμπά της αλλά και την βράβευση του τραγουδιστή για τα 30 χρόνια καριέρας του.

Η Ελένη Μενεγάκη δεν πίστευε με τίποτα ότι ο Ρέμος τραγουδάει 30 χρόνια και μάλιστα επιχειρηματολόγισε για αυτό. Τελικά όντως ο Αντώνης Ρέμος τραγουδάει 30 χρόνια και η Ελένη αν και δύσπιστη το δέχτηκε μαθαίνοντας μάλιστα ότι είναι ήδη 47 ετών, ενώ εκείνη νόμιζε ότι ήταν μικρότερος.

Τέλος οι συνεργάτες της μίλησαν για την κατηγορία “Best video with a cause” όπου το βραβείο κέρδισε η Ελένη Φουρέιρα με το τραγούδι “Δεν σου χρωστάω αγάπη“. Τότε η Ελένη ρώτησε τους συνεργάτες της ποια ήταν τα υπόλοιπα υποψήφια κομμάτια, με την Φωτεινή Πετρογιάννη να αλλάζει κατηγορία βραβείου και να προχωράει την συζήτηση. Φανερά εκνευρισμένη η Ελένη Μενεγάκη της λέει “Με άκουσες αγάπη μου; Λέω ποια ήταν τα υπόλοιπα υποψήφια;”

Φαίνεται πως τα MAD VMA 2017 έφεραν εντάσεις στην εκπομπή “Ελένη“, ωστόσο το καλό κλίμα που επικρατεί γενικότερα ανάμεσα στα άτομα της εκπομπής δεν πρόκειται να διαβρωθεί.

Η Ελένη Μενεγάκη για τα MAD VMA 2017

Σχόλια