Προκάλεσε αντιδράσεις το παραλήρημα της Ελένης Λουκά σχετικά με την καταγγελία που έκανε.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κάνει ιππασία

Μπορεί να είναι ένας από τους πιο περιζήτητους νέους τραγουδιστές και άντρες με τα κοριτσάκια να κάνουν ουρές στα καμαρίνια για να τον δούνε από κοντά, ο κανόνας όμως της «χυλόπιτας» ισχύει όπως φαίνεται ακόμη και για αυτόν.

Που να το περίμενε ο Κωνσταντίνος Αργυρός ότι θα φάει «χυλόπιτα» από την Ελένη Λουκά!

Η διάσημη των media Ελένη Λουκά όπως δήλωσε στην εκπομπή «Στη Φόρα» με τον Φίλιππο Καμπούρη στο ΑΡΤ, έριξε άκυρο στον γνωστό τραγουδιστή. Σύμφωνα με την ίδια ο Αργυρός την προσέγγισε στο facebook, της μίλησε και την φλέρταρε διαδικτυακά. Η Ελένη Λουκά όμως πιστή στις αρχές και στις αξίες της οικογένειας, καθώς είναι παντρεμένη, του έριξε «χυλόπιτα» με τον Αργυρό όπως δηλώνει η ίδια να την διαγράφει από φίλη στο facebook.

Σε επικοινωνία που είχε το Label News με το επαγγελματικό περιβάλλον του τραγουδιστή, έπεσαν από τα σύννεφα λέγοντας ότι ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει άγνοια για το περιστατικό διαψεύδοντας την Ελένη Λουκά.

Αξίζει να σημειώσουμε πώς το «πέσιμο» σύμφωνα με την Ελένη Λουκά, έγινε από την επίσημη σελίδα του τραγουδιστή στο διαδίκτυο.

Προφανώς πρόκειται για περιστατικό φάρσας, είτε κάποιοι να έχουν χακάρει τον προσωπικό λογαριασμό του πασίγνωστου τραγουδιστή πράγμα σοβαρό που θα πρέπει να ερευνήσει ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Το παραλήρημα της Ελένης Λουκά

Σχόλια