Η Ελένη Φουρέιρα βρίσκεται στην τελική ευθεία για να εκπροσωπήσει την Κύπρο στον 63ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision με το τραγούδι “Fuego“.

Πάει Eurovision η Ελένη Φουρέιρα

Η τραγουδίστρια μάλιστα είχε αποκαλύψει στο GetGreekMusic πληροφορίες για το κομμάτι:

Το τραγούδι λέγεται Fuego, σημαίνει Φωτιά στα Ισπανικά, είναι όλο με αγγλικό στίχο. Είναι μοντέρνο, δυναμικό, χορευτικό με επιρροές από pop μουσική και φυσικά έχει κλαρίνο που του δίνει ένα ethnic στοιχείο.

Η μουσική και οι στίχοι είναι του Άλεξ Παπακωνσταντίνου (ALEX P.) Η επιμέλεια της παρουσίασης του τραγουδιού επί σκηνής έχει ανατεθεί στη διεθνώς καταξιωμένη καλλιτεχνική διευθύντρια και χορογράφο Sacha Jean-Baptiste.

Είμαι αισιόδοξη γιατί θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Δεν πειράζει η παράδοση στον θεσμό. Το θέμα είναι όλοι να λένε πως η Κύπρος είχε πολύ καλή συμμετοχή.

Σίγουρα μια νίκη θα είναι κάτι τεράστιο, αλλά στόχος μου είναι να μείνει το κομμάτι και η εμφάνισή μου. Να είναι μια συμμετοχή που θα θυμούνται για πάντα οι  Eurofans.”

Τώρα έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις το νέο άλμπουμ της Ελένης Φουρέιρα με τίτλο “Βασίλισσα” που κυκλοφορεί από την Panik Records.

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό του GetGreekMusic και ίσως είσαι εσύ ένας από τους δυο τυχερούς.

Οι δυο νικητές θα προκύψουν με κλήρωση την Τετάρτη 14 Μαρτίου και ώρα 12:30 και θα ενημερωθούν άμεσα.

Μπες στον διαγωνισμό:
Κέρδισε τον νέο δίσκο της Ελένης Φουρέιρα με τίτλο “Βασίλισσα”

Σχόλια