Ελένη Φουρέιρα Tómame: Ασταμάτητη επιτυχία για το «Tómame» εντός και εκτός Ελλάδας! Το video ξεπέρασε σε λιγότερο από ένα μήνα τα 3 εκατομμύρια views στο YouTube.

Ελένη Φουρέιρα Tómame

Ακόμα μία μεγάλη επιτυχία εντός και εκτός Ελλάδας έχει βάλει στο ενεργητικό της η Ελένη Φουρέιρα, καθώς το πρόσφατο international hit της «Tómame», που κυκλοφόρησε πριν από 25 μέρες, «σαρώνει» στα ψηφιακά καταστήματα και στο YouTube.

Το τραγούδι, με την υπογραφή των δημιουργών του «Fuego», κυκλοφόρησε, μαζί με το music video που σκηνοθέτησε ο βραβευμένος Γιάννης Δημολίτσας, την Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου, από την Panik Records σε Ελλάδα και Κύπρο και στο εξωτερικό σε συνεργασία με την Sony Music.

Η επιτυχία του Tómame στα charts

Από την πρώτη κιόλας στιγμή της κυκλοφορίας του στα ψηφιακά καταστήματα, το «Tómame» ανέβηκε αμέσως στο no1 στο iTunes σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ έγινε ένα από τα highest new entries στο παγκόσμιο iTunes chart και μπήκε στο New Music Friday σε Ισπανία, Σουηδία και Φινλανδία, την πιο σημαντική λίστα του Spotify για νέες κυκλοφορίες.

Το τραγούδι βρίσκεται ήδη στο top10 του ελληνικού Shazam και είναι το highest new entry (κατευθείαν στο #12) του Shazam της Βουλγαρίας αυτή την εβδομάδα. Το pop anthem συνεχίζει την ανοδική του πορεία στο Spotify, όπου έχει ξεπεράσει τα 640.000 streams και έχει περιληφθεί σε περισσότερες από 3.000 playlists. Παράλληλα, ήταν στο top10 του iTunes σε Ελλάδα και Κύπρο για 15 ημέρες.

Την ίδια ώρα, το music video του «Tómame» μόλις ξεπέρασε τα 3 εκατομμύρια views, ενώ ανέβηκε σε λιγότερο από 24 ώρες στο #1 στις γενικές και τις μουσικές τάσεις του YouTube, θέση στην οποία παρέμεινε για μία εβδομάδα.

Η περιοδεία της Ελένης Φουρέιρα

Στο μεταξύ, η Ελένη Φουρέιρα συνεχίζει την πολύμηνη sold out περιοδεία της. Λίγες εβδομάδες αφότου εμφανίστηκε στα μουσικά βραβεία της Ισπανίας και της απονεμήθηκε ο πλατινένιος δίσκος για το «Fuego», θα κάνει εμφανίσεις επί μία εβδομάδα στο Ισραήλ (4-10 Δεκεμβρίου).

Βρείτε το «Tómame» σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα: http://smarturl.it/Foureira_Tomame

Ελένη Φουρέιρα Tómame:

Σχόλια