Ελένη Φουρέιρα Τriumph: Η κορυφαία εταιρεία εσωρούχων συνεργάζεται με την εκρηκτική τραγουδίστρια για την δημιουργία ενός νέου τραγουδιού. Πως μπορείς να συμμετάσχεις στο music video του single;

Ελένη Φουρέιρα Τriumph

Η νέα καμπάνια της Triumph

Το νέο πλάνο της Triumph, η οποία έχει ως βασικό της στόχο την στήριξη του γυναικείου φύλου σε όλο τον κόσμο, είναι η καμπάνια “The Triumph Song” και θα συνοδευθεί με το νέο τραγούδι της Ελένης Φουρέιρα «Triumph». Ο σκοπός της καμπάνιας αυτής συνδέεται με τον γενικότερο σκοπό της εταιρείας, που είναι η πλήρης στήριξη του γυναικείου φύλου και η μεγαλύτερη διάδοση του μηνύματος της συνεργασίας.

Μεταξύ άλλων σημειώνεται πως το ελληνικό κοινό έχει ήδη ξεκινήσει να στηρίζει την καμπάνια “Together We Triumph” που ασχολείται με το female empowerment (κυρίως στην καθημερινή ζωή). Για τον λόγο αυτό λοιπόν η Triumph και η Ελένη Φουρέιρα ενώνουν τις δυνάμεις τους, με απώτερο σκοπό να αφυπνίσουν τον κόσμο για τον θέμα της ενδυνάμωσης του γυναικείου φύλου.

Η επίσημη ανακοίνωση

H Τriumph είχε πάντα ως βασικό της στόχο την στήριξη του γυναικείου φύλου, αναδεικνύοντας την ομορφιά τους, το πάθος τους, τα όνειρά τους και τη δύναμή τους να θριαμβεύουν! Σήμερα ενώνουμε τις φωνές μας με την Ελένη Φουρέιρα για να δημιουργήσουμε ένα τραγούδι, ύμνο στη γυναικεία δύναμη, με τίτλο “Triumph”! Δείξε λοιπόν κι εσύ την αλληλεγγύη σου, αφιέρωσέ το “Triumph” σε μια γυναίκα που θαυμάζεις και μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις 3 απίθανα δώρα!

  • 1 τυχερή θα συμμετάσχει στο videoclip του τραγουδιού δίπλα στην Ελένη Φουρέιρα.
  • 3 τυχερές θα λάβουν ηλεκτρονικά μια ειδική έκδοση του videoclip με τη δική τους αφιέρωση.
  • 10 τυχερές και κερδίσουν εσώρουχα Triumph της επιλογής τους από τη συλλογή που θα δεις παρακάτω!

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό εδώ και διεκδίκησε ένα από τα παραπάνω δώρα.

Η δράση της Triumph ανά τον κόσμο

Για περισσότερα από 130 χρόνια, η Triumph μάχεται υπέρ της ενδυνάμωσης του γυναικείου φύλου, δημιουργώντας εσώρουχα που ταιριάζουν σε κάθε σωματότυπο. Η Triumph στηρίζει καθημερινά όλες τις γυναίκες ανά τον κόσμο στην επίτευξη τόσο των προσωπικών όσο και των συλλογικών τους στόχων. Την αλυσίδα αυτή συνεχίζουν οι ίδιες οι γυναίκες, συνειδητοποιώντας την δύναμη που έχουν και στην συνέχεια στηρίζοντας τις υπόλοιπες γυναίκες.

Ελένη Φουρέιρα Τriumph:  Πρωταγωνίστησε στο νέο της βίντεο κλιπ

Σχόλια