Αποχώρησε η Ελένη Χατζίδου από το Survivor, δείτε τι δήλωσε μετά… Τρίτη και φαρμακερή …υποψηφιότητα για την τραγουδίστρια, η οποία από χθες το βράδυ βρίσκεται εκτός Survivor.

Το ξέσπασμα της Χατζίδου

Δύο φορές την στήριξε το τηλεοπτικό κοινό, ωστόσο, αυτή τη φορά έδειξε αλλού την προτίμησή του. Η γνωστή τραγουδίστρια έλαβε τις λιγότερες θετικές ψήφους από τους τηλεθεατές και έφυγε από το ριάλιτι επιβίωσης.

Οι Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Γιάννης Δρυμωνάκος ήταν οι «τυχεροί» της εβδομάδας, καθώς το τηλεοπτικό κοινό επέλεξε να τους κρατήσει στον Άγιο Δομίνικο!

«Το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι είναι ότι θα κάνω Πάσχα στην Ελλάδα. Το δεύτερο πράγμα που σκέφτομαι ειλικρινά είναι ότι χαίρομαι που θα μείνει ο Γιάννης. Γιατί ξέρω ότι η ομάδα θα είναι χαρούμενη γι’ αυτό. Ότι δημιουργήθηκε μετά το συμβούλιο, δημιουργήθηκε πιο πολύ από την υποψηφιότητα του Γιάννη. Και τώρα ξέρω ότι θα είναι χαρούμενοι οι περισσότεροι που θα μείνει ο Γιάννης. Ελπίζω να συνεχίσει τις καλές επιδόσεις και θα κερδίζει η ομάδα, οπότε χαίρομαι, που κράτησαν τον δυνατό παίκτη», είπε μεταξύ άλλων η Ελένη Χατζίδου.

Δείτε όλα όσα είπε η Ελένη Χατζίδου στο συμβούλιο του Survivor…

Σχόλια