Εκτός σχήματος ο Ζωιδάκης λόγω πρόσφατης παρεξήγησης με έναν συνεργάτη του Γιάννη Πλούταρχου. Τι συνέβη και έκανε τους δύο καλλιτέχνες να σταματήσουν την συνεργασία τους;

Εκτός σχήματος ο Ζωιδάκης

Μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε ο Νίκος Ζωιδάκης στην κάμερα του Happy Day, στην οποία μεταξύ άλλων ανέφερε τον λόγο που σταμάτησε η συνεργασία τους με τον Γιάννη Πλούταρχο και την Μελίνα Ασλανίδου. Αναλυτικότερα δήλωσε:

Δεν συμφωνήσαμε σε κάποια πράγματα και αποχώρησα. Εγώ τους ευχαριστώ και μέσα από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για την τιμή που μου έκαναν να με προσκαλέσουν στο φετινό σχήμα. Αυτά που εγώ είχα ζητήσει από την αρχή δεν έβλεπα να υλοποιούνται και προκειμένου να είμαστε καλά όταν θα συναντιόμαστε, έφυγα πριν να στεναχωρηθούμε.

Η παρεξήγηση που συνέβη

Όταν σε μια παράσταση καλείς έναν καλλιτέχνη και του λες ότι “η αφίσα σου δεν χωράει καθόλου έξω από το μαγαζί“, από εκεί και πέρα, θεωρώ ότι τα 35 χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά δεν μου επιτρέπουν να δέχομαι κάτι τέτοιο. Η κυρία Ασλανίδου δεν είχε καμία ανάμειξη στη συζήτηση αυτή. Η συζήτηση αυτή έγινε με έναν συνεργάτη του κυρίου Πλούταρχου. Όπως και να έχει, εγώ τον θαυμάζω, τον εκτιμώ σαν καλλιτέχνη”

Εκτός σχήματος ο Ζωιδάκης | Τι έγινε με τον Γιάννη Πλούταρχο;

Σχόλια