Πλούταρχος Ασλανίδου Φωταέριο – Backstage από την φωτογράφηση της αφίσας τους λίγο πριν την πρεμιέρα του μουσικού σχήματος.

Πλούταρχος Ασλανίδου Φωταέριο

Ο Γιάννης Πλούταρχος και η Μελίνα Ασλανίδου συναντιούνται για πρώτη φορά επί σκηνής. Που αλλού; Στο Φωταέριο! Μετά από μια άκρως πετυχημένη χρονιά του Γιάννη Πλούταρχου στο Φωταέριο, ο γνωστός τραγουδιστής υπόσχεται να χαρίσει στην νυχτερινή Αθήνα, ένα από τα καλύτερα μουσικά σχήματα μαζί με την Μελίνα Ασλανίδου. Πρόκειται για μια μουσική συνύπαρξη που αναμένεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού και να κάνει την διαφορά τον φετινό χειμώνα στο ΦΩΤΑΕΡΙΟ.

Η χρονιά αυτή είναι πολύ σημαντική για τον Γιάννη Πλούταρχο καθώς, ο γνωστός τραγουδιστής κλείνει είκοσι ολόκληρα χρόνια δυναμικής παρουσίας στην ελληνική μουσική σκηνή. Την επιτυχία του αυτή σφραγίζει με μία συνεργασία που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον τον φετινό χειμώνα.

Ο Γιάννης Πλούταρχος και η Μελίνα Ασλανίδου συναντήθηκαν για την φωτογράφηση της αφίσας τους λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα τους. Οι δυο αγαπημένοι καλλιτέχνες πόζαραν στον φωτογραφικό φακό και έδειξαν πως ανάμεσά τους υπάρχει χημεία, κάτι που θα αποδειχθεί σύντομα on stage.

Το πιο εκρηκτικό σχήμα του φετινού χειμώνα έρχεται από τις 30 Νοεμβρίου και θα μας κρατάει συντροφιά κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Τηλέφωνο κρατήσεων: 211-7707575

Πλούταρχος Ασλανίδου Φωταέριο: Backstage από την φωτογράφηση τους

Πλούταρχος Ασλανίδου Φωταέριο

Σχόλια