Η Ειρήνη Παπαδοπούλου εξομολογείται ιδιαίτερες στιγμές της ζωής της.

Ειρήνη Παπαδοπούλου - ΕπιβιώνωΗ αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε στην εφημερίδα Real News.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου εξομολογείται

Ειρήνη, είσαι προληπτική;

Δεν θα έλεγα ότι είμαι απόλυτα προληπτική. Ωστόσο, έχω πάντα μαζί μου το σταυρου- δάκι μου. Συνοδοιπόροι μου πάντα, η προ- σευχή μου και η πίστη.

Ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος σου;

Ελα μου ντε! Μπορώ να πω ότι έχω αισθαν- θεί φόβο όταν ένιωσα ότι χάνω την εμπιστο- σύνη στους ανθρώπους. Είσαι κοντά στην οικογένειά σου; Βλέπεις συχνά γονείς και αδέλφια; Ναι, είμαι κοντά στην οικογένειά μου, αλλά δυστυχώς δεν τους βλέπω τόσο συχνά, για- τί ο αδελφός μου με την γυναίκα του και τον ανιψιό μου ζει μόνιμα στο Βερολίνο κι εγώ τρέχω τόσο πολύ καθημερινά, που δεν μου μένει ο ελεύθερος χρόνος που θα ήθελα να αφιερώνω στους γονείς μου.

Εχεις κάποιο κατοικίδιο;

Είμαι πολύ φιλόζωη! Στο παρελθόν είχα ένα σκυλάκι, την Κόκομπελ, αλλά μου στοίχισε πάρα πολύ η απώλειά της. Τώρα είμαι κο- ντά στο να υιοθετήσω και πάλι ένα ζωάκι.

Το καμπανάκι της μητρότητας έχει χτυ- πήσει;

Εχω έντονο το μητρικό ένστικτο. Τα παιδιά είναι ευλογία και θα έρθουν την κατάλληλη χρονική στιγμή και υπό τις κατάλληλες προ- ϋποθέσεις.

Θα ήθελες, δηλαδή, να κάνεις οικογένεια;

Ναι, φυσικά, είμαι της οικογένειας, το πιο δύ- σκολο επίτευγμα στη ζωή αυτή είναι να δημι- ουργήσεις μια υγιή, όμορφη οικογένεια και να τη διατηρήσεις ακέραιη και ευτυχισμένη!

Θα σου άρεσε να μένεις κοντά στη φύση;

Θα μπορούσα άνετα. Τώρα, το αν θελήσω ή αν θα το έκανα είναι αποτέλεσμα πολλών παραγόντων. Είμαι λάτρις της φύσης, τη σέ- βομαι, την αναζητώ και μέσα από αυτή φορ- τίζω τις μπαταρίες μου.

Σχόλια