Έγκυος η Αθηνά Οικονομάκου και πλέον όλη η showbiz μιλά για αυτό! Όπως φαίνεται άλλη μία ηθοποιός είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί και φυσικά πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Έγκυος η Αθηνά Οικονομάκου

Σύμφωνα με το PeopleGreece, η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος, περιμένουν το πρώτο τους παιδί, με την ηθοποιό να διανύει ήδη τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Να σημειωθεί πως το ζευγάρι είναι μαζί από το 2013.

Πρόσφατα είχε κυκλοφορήσει μια φωτογραφία της ηθοποιού με ένα μονόπετρο στο χέρι με την ίδια να απαντά αργότερα σε συνέντευξή της για το ενδεχόμενο γάμου, ως εξής: Η ηθοποιός είπε: «Δεν θα απαντούσα ποτέ σε τέτοιου είδους ερώτηση, εκτός αν ο γάμος επρόκειτο να γίνει σε ένα μήνα. Εξάλλου εδώ και τρία χρόνια τα Μέσα μάς παντρεύουν. Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι πως το ταξίδι στις Μαλδίβες ήταν το ωραιότερο ταξίδι που έχω κάνει μέχρι σήμερα. Ψάχνεις το μονόπετρο; Τα κοσμήματα είναι η άλλη μεγάλη μου αγάπη και η δουλειά μου. Καθημερινά φοράω πάρα πολλά δαχτυλίδια, άλλα με μία πέτρα, άλλα με πολλές και άλλα με καμία, οπότε μην ψάχνεις και δέξου ότι δεν απαντώ σε τέτοιες ερωτήσεις».

Η ίδια, ωστόσο, λίγες μέρες πριν, και συγκεκριμένα στις 27 Σεπτεμβρίου, είχε βρεθεί καλεσμένη στο Happy Day και είχε απαντήσει στο αν νιώθει έτοιμη να γίνει μητέρα.

Η απάντηση της, έχει ως εξής:

«Νομίζω ότι είμαι έτοιμη να γίνω μητέρα. Δεν νομίζω ότι θα μου λείψει κάτι, είμαι τόσο ευγνώμων για όσα έχω ζήσει, που αυτό απλά θα με ολοκληρώσει ακόμη περισσότερο!» είχε πει όλο νόημα η ηθοποιός, μεταξύ άλλων, προϊδεάζοντάς μας για τη συνέχεια. Δείτε το βίντεο αμέσως παρακάτω:

Σχόλια