Μανώλης Ρασούλης«Εδώ είναι του Ρασούλη», είναι μια παράσταση – γιορτή αφιερωμένη σ’ έναν μεγάλο καλλιτέχνη που μας λείπει, τον Μανώλη Ρασούλη και λαμβάνει χώρα στο Ρυθμό Stage, για τρεις παραστάσεις, το Σάββατο 18 και 25 Ιανουαρίου αλλά και το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου.

Ερμηνεύουν (αλφαβητικά & ανάλογα με τις ημερομηνίες)

Σάββατο 18 Ιανουαρίου

Παντελής Θεοχαρίδης, Βασίλης Λέκκας, Μανώλης Λιδάκης, Λόλεκ, Σοφία Παπάζογλου, Ναταλία Ρασούλη.

Σάββατο 25 Ιανουαρίου

Βάσω Αλαγιάννη, Νένα Βενετσάνου, Γιώργος Γαβαλάς, Παντελής Θεοχαρίδης, Μαρία Κώτη και Δημήτρης Ζαχαριουδάκης (Χαΐνηδες), Σοφία Παπάζογλου, Ναταλία Ρασούλη, Γιώργος Σαρρής.

Σάββατο Φεβρουαρίου

Πέτρος Βαγιόπουλος, Σπύρος Γραμμένος, Παντελής Θεοχαρίδης, Λιζέτα Καλημέρη, Magic De Spell, Ζωή Παπαδοπούλου, Ναταλία Ρασούλη και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες θα συμπράξουν σε αυτή τη γιορτή!

Λίγα λόγια για τον Μανώλη Ρασούλη

Ο Κρητικός με την ελληνική εθνικότητα. Τραγουδοποιός, τραγουδιστής, συγγραφέας και δημοσιογράφος με δεκάδες τραγούδια, εκατοντάδες άρθρα, ραδιοφωνικές εκπομπές, τηλεοπτικές συνεντεύξεις και αφιερώματα, έχει χαρακτηριστεί ως ο καλύτερος στιχουργός των τελευταίων ετών.

Εμβληματικά τραγούδια του έχουν τραγουδηθεί από τις σημαντικότερες φωνές μας. Ο δίσκος «Η εκδίκηση της γυφτιάς» που έφτιαξε με τον Νίκο Ξυδάκη και τον Νίκο Παπάζογλου άλλαξε την πορεία του λαϊκού τραγουδιού στην Ελλάδα για πάντα.

Γνωστός για τις ανεξάρτητες ιδέες του, γεφύρωσε το πιο αυθεντικό, βαθύ και λαϊκό στοιχείο του Έλληνα με τα πιο υγιή οικουμενικά ρεύματα, πυροδοτώντας με αυτό τον τρόπο μια ιδεολογική επανάσταση, που ήταν σαφής μέσα από τους στίχους και τα τραγούδια του και μέσα από τα βιβλία του. Αυτός ήταν ο Μανώλης Ρασούλης, μαζί με τα αμέτρητα τραγούδια του.

Μαζί τους

Λάζαρος Σαμαράς: πλήκτρα / ακορντεόν / επιμέλεια

Δημήτρης Μαρινόπουλος: κιθάρες

Γιάννης Πλαγιανάκος:  ηλ. κοντραμπάσο

Νικόλας Τριήρης: μπουζούκι / λαούτο / τζουράς

Δημήτρης Μποσινάκος: τύμπανα

 

Ρυθμός Stage

Σάββατο 18 & 25 Ιανουαρίου, Σάββατο 1 Φεβρουαρίου

Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη

Τηλέφωνο: 210 9750060

Ώρα έναρξης: 22.30

Είσοδος: 12€ (με μπύρα ή κρασί)

Σχόλια