Το δυναμικό come back της Αμαρυλλίς ανέβασε κι άλλο τις μετοχές της στις πίστες και τώρα αναμένεται να εκτοξευθούν στα ύψη με το κομμάτι που ετοιμάζει.

Το δυναμικό come back της

Σε πολύ σύντομο διάστημα θα έχουμε την κυκλοφορία του κομματιού, μαζί με το βίντεο κλιπ. Η μεγάλη έκπληξη είναι το όνομα που έγραψε το κομμάτι και το πρόσωπο για το οποίο προοριζόταν να ερμηνεύσει το εν λόγω τραγούδι.

Δείτε την Αμαρυλλίς να ερμηνεύει Live γνωστή επιτυχία του Παντελίδη

Ακόμα δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα, αλλά το μόνο που έχουμε να δηλώσουμε είναι πως το κομμάτι θα κάνει αίσθηση και θα γίνει αμέσως επιτυχία. Θα προκαλέσει πανικό.

Μείνετε συντονισμένοι στο GetGreekMusic γιατί σύντομα θα έχουμε νεότερα.

Ως γνωστόν η Αμαρυλλίς ανήκει στην τάξη των πρώτων γυναικείων ονομάτων στο λαϊκό τραγούδι. Μαζί με το Νίκο Μακρόπουλο και τον Αρσενίου κάνουν πανικό στο Frangelico κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο. Πολλοί από τους θαμώνες είναι θαυμαστές της γοητευτικής σταρ που με τη δυναμική παρουσία της και την αυθεντική λαϊκή χροιά της μαγεύει το κοινό της.

Όταν μια τραγουδίστρια ροκάρει στα μπουζούκια τότε το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό. Η επιστροφή της στις πίστες και μάλιστα ως πρώτο γυναικείο όνομα είναι κάτι που θέλαμε όλοι και της αξίζει. Ειδικά με το κομμάτι που της δόθηκε θα γίνει χαμός. Και της δόθηκε όχι μόνο γιατί μπορεί να το εκπροσωπήσει ερμηνευτικά, αλλά και για τον πολύ καλό χαρακτήρα της.

Περισσότερα σύντομα…

Σχόλια