Οι Droulias Brothers είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι με θέματα που αφορούν τους συνανθρώπους τους, προσπαθώντας να βοηθήσουν με όποιο τρόπο μπορούν.
Τη λύρα και το νταούλι τα παίζουν στα δάχτυλα…

Droulias

Με τη μπάλα του μπάσκετ έχουν καλή σχέση, αν και δεν είναι το φόρτε τους. Όμως ο Κωνσταντίνος και Ηλίας Δρούλιας έδωσαν τη δική τους… ασίστ στο παιχνίδι για καλό σκοπό που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 31/1/2018 στο κλειστό του Περιστερίου.

Οι παλαίμαχοι μπασκετμπολίστες της Εθνικής Ελλάδος ( Γιαννούλης, Τσατσαρής, Ντικούδης,Γιαννουζάκος, Βούσκεβιτς,Χατζής, Λιμνιάτης, Κωνσταντινίδης, Οικονόμου, Ντικούδης, με προπονητή τους τον Γιάννη Ιωαννίδη) και ομάδα του Περιστερίου (αποτελούμενη από παίκτες που αγωνίζονται τώρα στο πρωτάθλημα της Α2, αλλά και βετεράνους του συλλόγου) βρέθηκαν στο κλειστό του Περιστερίου για ένα παιχνίδι, του οποίου τα έσοδα διατέθηκαν για τη στήριξη της «ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΠΑΣΤΙΚΩΝ/ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ» και το σύλλογο «Αγάπη για Ζωή». Οι Droulias Brothers στο  ημίχρονο του αγώνα έδωσαν τη δική τους… ασίστ.

Με τη μουσική τους και τις μαντινάδες τους το αχτύπητο δίδυμο με τον μοναδικό τρόπο που ξεσηκώνει το κοινό, τραγούδησαν  για τα παιδιά σε αυτό το φιλανθρωπικού χαρακτήρα event.
Λίγες μέρες πριν, οι , που προσπαθούν με κάθε τρόπο να στέλνουν τα ηχηρά μηνύματά τους στη νεολαία, συμμετέχοντας σε μεγάλες εκστρατείες, φωτογραφήθηκαν για μία ακόμη φορά για την «Αρωγή 12» , της οποίας έγιναν οι επίσημοι πρεσβευτές της φετινής τους καμπάνιας με μότο «Γίνε εσύ ο ήρωάς σου-Δώσε και εσύ γροθιά στα ναρκωτικά- Λέμε «ναι» στη ζωή και «όχι» στα ναρκωτικά».

Droulias Brothers

Σχόλια