Να ήταν ψέμα - Άρης ΠλασκασοβίτηςΟ Άρης Πλασκασοβίτης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Με το καλημέρα”, όπου αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στο “Your Face Sounds Familiar 2”, στις δυσκολίες που αντιμετώπισε, αλλά και σύγκρινε την ομάδα που συμμετείχε με τη φετινή.

Ο τραγουδιστής στη συνέντευξή του δήλωσε πως του λείπει φέτος η συμμετοχή του Τάκη Ζαχαράτου στην κριτική επιτροπή, αλλά και αποκάλυψε πως είχε σκεφτεί να αποχωρήσει από το παιχνίδι εξαιτίας της ψυχολογικής πίεσης που του ασκούταν από την κριτική των media:
Ξέρεις τι κράξιμο έφαγα. Δεν περνούσα καλά. Στενοχωριόμουν πολύ, δεν ήμουν καλά. Έπαιρνα την Κατερίνα Γκαγκάκη και της έλεγα “δεν θέλω να συνεχίσω”. Υπήρξε ένας πανικός.”

Παράλληλα, ανέφερε πως έχει ξεχωρίσει τη Ματθίλδη Μαγγίρα από τους φετινούς συμμετέχοντες, αλλά και τον Δήμο Μπέκε και τον Γιάννη Κρητικό.
Ωστόσο, μπαίνει σε διαδικασία σύγκρισης των δύο ομάδων:
Αν θα έπρεπε να συγκρίνω το δικό μας, με το τωρινό και το πρώτο, η δική μας ομάδα δούλεψε καλύτερα, δεθήκαμε πολύ γρήγορα. Αν δεν παρεξηγηθώ με αυτό που θα πω, φέτος θα είναι μερικά άτομα καλοί, εμάς νομίζω ήταν και οι δέκα καλοί”

Δείτε το βίντεο:

Σχόλια