Διαλύθηκαν τα Κόκκινα Χαλιά

Διαλύθηκαν τα Κόκκινα Χαλιά – όπως φανταζόμασταν πριν από λίγες εβδομάδες (διάβασε εδώ) – ένα από τα πιο επιτυχημένα συγκροτήματα των τελευταίων ετών που γνωρίσαμε πριν 6 χρόνια μέσα από τη συμμετοχή τους στο X-Factor. Μετά από 6 σχεδόν χρόνια επιτυχημένης πορείας, τα μέλη του συγκροτήματος αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, και ήδη ο Γιώργος Παπαδημητράκης ετοιμάζει το πρώτο σόλο του άλμπουμ.

Η γνωριμία έγινε το 2008 με τη συμμετοχή τους στο X-Factor, στην ομάδα του Γιώργου Θεοφάνους, όπου φτάσανε μέχρι τον τελικό. Ακολούθησαν εκατοντάδες συναυλίες σε όλη την Ελλάδα, με χιλιάδες άτομα να τους ακολουθούν σε κάθε τους βήμα.

Από τις πιο γνωστές τους επιτυχίες ήταν τα “Σε θέλω απόψε”, “Ημερολόγιο”, “Εμείς”, και “Φύγαμε”.
Πολλές φορές είχαμε δει το Γιώργο Παπαδημητράκη να ξεφεύγει για λίγο από το γκρουπ των Κόκκινων Χαλιών και να συμμετέχει σόλο σε τραγούδια άλλων καλλιτεχνών, όπως στη διασκευή του “Σαν Ένα Όνειρο” της Ήβης Αδάμου το 2011 και το “Coming Back” με τον Mark Angelo το 2012.

>http://www.youtube.com/watch?v=-IM44iaqYw0

Την ανακοίνωση την έκανε ο ίδιος ο frontman των Κόκκινων Χαλιών, Γιώργος Παπαδημητράκης, στη guest εμφάνιση του στο τελευταίο live του Just The 2 Of Us, στο οποίο και συμμετείχε με τη Θεοφανία Παπαθωμά.

Εν αναμονή λοιπόν του νέου του single, που θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο, όπως μας πληροφόρησε και ο ίδιος!

Σχόλια