“Τελικά Heaven is a place on earth!”, έγραψε στο Facebook η Δέσποινα Βανδή η οποία επέστρεψε στην αυλή του… παραδείσου, και συγκεκριμένα στα παλιά λημέρια της Heaven Music του ομίλου ANT1. Δείτε την να υπογράφει το 3ετές συμβόλαιο της στη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram:

Η Δέσποινα Βανδή επέστρεψε στη Heaven

Η επιστροφή της Δέσποινας Βανδή στη Heaven – και επίσημα!

Πέντε χρόνια μετά την αποχώρηση της από την εταιρία για να ακολουθήσει το Φοίβο στη Spicy, η Δέσποινα Βανδή επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος. Το τελευταίο της single από τη Heaven ήταν το “Υπάρχει Ζωή”, πρόσφατα κυκλοφόρησε και το Καλημέρα ενώ σε αναμονή βρίσκονται οι fans και για το Όλα Αλλάζουν, το ολοκαίνουργιο τραγούδι που ηχογράφησε πριν από λίγες μέρες η Δέσποινα με το Δημήτρη Κοντόπουλο.

“Κάτι αλλάζει, κάτι μ’ανεβάζει” έλεγε στο “Υπάρχει Ζωή” πριν την αποχώρηση της η Δέσποινα Βανδή, “Ξαφνικά η τροχιά μου αλλάζει, το μετά δε με τρομάζει” λέει στο νέο της τραγούδι Όλα Αλλάζουν, όπως μπορούμε να δούμε από το κομμάτι των στίχων που δημοσίευσε η ίδια στα κοινωνικά της δίκτυα.

Δέσποινα Βανδή - Όλα Αλλάζουν (Στίχοι)

Δέσποινα Βανδή – Όλα Αλλάζουν (Στίχοι)

Δείτε εδώ το σέξι αφιέρωμα που ετοίμασε πριν από λίγες μέρες το GetGreekMusic για τη Δέσποινα!

Τις τελευταίες μέρες ετοιμάζεται πυρετωδώς για την καλοκαιρινή της περιοδεία με τον Κώστα Μαρτάκη και το Μηδενιστή, ενώ πρόκειται να εμφανιστεί και στη σκηνή των Mad Video Music Awards παρουσιάζοντας το νέο της κομμάτι.

Ακούστε το teaser του “Όλα Αλλάζουν”:

http://www.youtube.com/watch?v=Ft3eyhQaxvM

Σχόλια