"Θα μείνεις φεύγοντας" - Demy | Νέο single & βίντεο κλιπ
Πριν ακόμη ανακοινωθεί η φετινή μας συμμετοχή με τους Argo και το “Utopian Land” στη Eurovision 2016, το όνομα της Demy ήταν από τα επικρατέστερα, χωρίς, όμως, να έχει επιβεβαιωθεί ποτέ δια στόματος της ίδιας.

Μετά την ανακοίνωση πως ο Διονύσης Τσακνής παριδίδει την σκυτάλη στον Λάμπτη Ταγματάρχη, φήμες θέλουν τον δεύτερο να σκέφτεται την απευθείας ανάθεση της Eurovision 2017 στο δίδυμο των επιτυχιών Δημήτρη Κοντόπουλο και Φωκά Ευαγγελινό με ερμηνεύτρια τη Demy.

Η ίδια επιβεβαίωσε στις τηλεοπτικές κάμερες πως βρίσκονται σε συζητήσεις αυτό το διάστημα, χωρίς όμως να είναι σίγουρο για το αν θα πει το τελικό ναι.

Συγκεκριμένα δήλωσε:
“Η αλήθεια είναι ότι επίσημα δεν έχουμε συζητήσει και να πούμε ότι τελικά το κάνουμε. Συζητήσεις, επειδή και με τους δύο έχω συνεργαστεί στο παρελθόν και έχουμε επαφή φιλική και επαγγελματική, έχουμε πει ότι θέλουμε να το κάνουμε. Έλεγα πάντα ότι δεν νιώθω έτοιμη και αν δεν νιώσω έτοιμη να πω ότι έχει έρθει η σωστή χρονική στιγμή, δεν θα το κάνω. Θέλω να είναι και όλη η ομάδα σωστή για να το κάνω. Αν κάτι τέτοιο συμβεί θα είναι μεγάλη μου τιμή.”

Ενώ ανέφερε πως θα επέλεγε να ερμηνεύσει τραγούδι με ελληνικό και ξένο στίχο.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της:

Σχόλια