Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Η Επιμονή ΣουΤο περιμέναμε πως και πως το Video Clip της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και επιτέλους είναι στις οθόνες μας!!!

Το τραγούδι «Η Επιμονή Σου» είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα τραγούδια που θα ακούγονται για πολύ καιρό ακόμα. Οι στίχοι και η μουσική ανήκουν στον Κώστα Λειβαδά, ο οποίος μαζί με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη κάνουν την διαφορά τόσο σε επίπεδο ερμηνείας όσο και παρουσίας στο Video Clip.

Με τις σκηνοθετικές οδηγίες του Βαγγέλη Καλαϊτζή, ένα μεγάλο πάρτι στήθηκε στο κέντρο της Αθήνας για να τραγουδήσουμε όλοι μαζί γι’αυτή την υπέροχη, τρελή επιμονή που ξεχνάμε πως έχουμε! Έτσι, με σύμμαχο μας έναν αστραφτερό ήλιο και κόσμο που αγαπά  και στηρίζει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη βρεθήκαμε και ξεκινήσαμε τα γυρίσματα.

Όπως θα παρατηρήσετε, το Video Clip εκμαιεύει ένα βαθύτερο κοινωνικό μήνυμα πέραν του προσωπικού. Με άλλα λόγια, αυτό που θέλει να μας μεταλαμπαδεύσει είναι πως, όλοι μας είμαστε άνθρωποι και δεν θα πρέπει να υπάρχουν παντός φύσης διακρίσεις.

Φυσικά, δεν λείπουν και τα χαμογελαστά πρόσωπα τον ζευγαριών για να μας θυμίζουν πως πρέπει να «επιμένουμε» γι’αυτόν που αγαπάμε και πως, αν θέλουμε πραγματικά να χτίσουμε μια σχέση θα πρέπει να έχουμε υπομονή και επιμονή.

Τέλος, αυτό που θα σας βγάλει το Video Clip της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, είναι αγάπη και μόνο αγάπη!

Δείτε το Official Video Clip της Ελεωνόρας Ζουγανέλη εδώ

Σχόλια