ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ – Live Παρουσίαση της νέας δισκογραφικής δουλειάς

“Η καρδιά με πηγαίνει εμένα» – Πέμπτη 20 Ιουνίου – ANTART

To βράδυ της Πέμπτης 20 Ιουνίου, η ‘καρδιά’ του Αντώνη Ρέμου μας πήγε… ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι, στο live party που διοργάνωσε η Heaven και ο ρ/φ σταθμός Ρυθμός 949 στη μουσική σκηνή Antart, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του cd «Η καρδιά με πηγαίνει εμένα».

150 τυχεροί ακροατές είχαν το αποκλειστικό προνόμιο να απολαύσουν από απόσταση αναπνοής τον Αντώνη Ρέμο στη σκηνή, να ερμηνεύει για πρώτη φορά ζωντανά όλα τα τραγούδια της νέας του δισκογραφικής δουλειάς, που έχουν ήδη αγαπηθεί από τον κόσμο.

Μία ατμοσφαιρική βραδιά, ζεστή και γλυκιά, διάχυτη από υπέροχα τραγούδια και τον Αντώνη Ρέμο να δεσπόζει-όπως πάντα-πάνω στη σκηνή ερμηνεύοντας με πάθος, συναίσθημα και ασύγκριτη αμεσότητα.

Στο party παρευρέθηκαν οι δημιουργοί των νέων του τραγουδιών, τους οποίους ο Αντώνης Ρέμος ευχαρίστησε ξεχωριστά και προσωπικά – Βασίλης Γαβριηλίδης, Νίκος Μωραίτης, Νίκη Παπαθεοχάρη, Γιώργος Σαμπάνης, Μάνος Πυροβολάκης, Γιάννης Στίγκας, Ρεβέκκα Ρούσση (ο Στέφανος Κορκολής, ο Δημήτρης Κοντόπουλος και η Όλγα Βλαχοπούλου απουσίαζαν λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων)- -φίλοι, συνεργάτες και εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε.

Στη σκηνή ανέβηκε επίσης ο Μάνος Πυροβολάκης ερμηνεύοντας με τον Αντώνη Ρέμο το απόλυτο hit «Μπορεί να βγω» ξεσηκώνοντας τον κόσμο στο ρυθμό τους!

[wzslider autoplay=”true” interval=”6000″ transition=”‘flash'” info=”true” lightbox=”true”]

Σχόλια