Δανάη Μπάρκα πανελλήνιες: Τι συμπλήρωσε στο τέλος του γραπτού της η Δανάη Μπάρκα με σκοπό να πάρει υψηλότερο βαθμό;

Δανάη Μπάρκα πανελλήνιες

Δανάη Μπάρκα: Βιογραφικό

Η Δανάη Μπάρκα γεννήθηκε στις 18 Νοεμβρίου του 1992 και είναι η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου. Έχοντας ολοκληρώσει της σπουδές της στην  Ανωτέρα Δραματική Σχολή του Γιώργου Αρμένη, η νεαρή Δανάη έχει επιλέξει τον ίδιο δρόμο με εκείνο της μητέρας της, τον δρόμο της ηθοποιίας. Η ίδια πρωταγωνιστεί στην παράσταση “Ουρανία” ενώ πριν από έναν μήνα έγινε η πρεμιέρα της παράστασης “Μάγισσες της Σμύρνης” στην οποία συμμετέχει.

Δανάη Μπάρκα πανελλήνιες : Η απάντηση της στο γραπτό

Η ταλαντούχα ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στο πρωινό της Φαίη Σκορδά σήμερα το πρωί. Μεταξύ άλλων η  Δανάη Μπάρκα αναφέρθηκε στις πανελλαδικές εξετάσεις και στην απάντηση που συμπλήρωσε στο γραπτό της. Γνωρίζοντας από πριν ότι ήθελε να ασχοληθεί με την ηθοποιία δήλωσε:

“Στις πανελλήνιες δεν είχα διαβάσει και λίγο βαριόμουν κιόλας. Τότε δεν είχαμε την επιλογή να μην δώσουμε. Οπότε έγραψα ότι επειδή εγώ θέλω να γίνω ηθοποιός και θα τα καταφέρω, βάλτε μου έναν παραπάνω βαθμό και ελάτε να με δείτε στις παραστάσεις μου και πείτε μου ότι είστε εσείς και θα σας δώσω πρόσκληση. Δεν ήρθε βέβαια κανένας να με βρει. Μάλλον δεν το διάβασαν ποτέ αυτό που έγραψα!”

Πως επέλεξε να γίνει ηθοποιός;

Εκτός από το γεγονός που συνέβη στις πανελλήνιες η ίδια δήλωσε και τον τρόπο με τον οποίο επέλεξε να ασχοληθεί με τον χώρο της υποκριτικής, παίρνοντας παράδειγμα από την Βίκυ Σταυροπούλου:

Δεν είπα ποτέ ότι θέλω να γίνω κάτι άλλο. Δεν θυμάμαι τον εαυτό μου να λέει κάτι άλλο. Νομίζω ότι είναι λίγο αναμενόμενο όταν μεγαλώνεις σε ένα χώρο που και οι δύο άνθρωποι το αγαπάνε πολύ αυτό, και όταν το σπίτι σου είναι ένα θέατρο, ήταν φυσικό ακόλουθο να το αγαπήσω και να μου αρέσει”

Η “Ουρανία”

Η ανερχόμενη Δανάη Μπάρκα πρωταγωνιστεί στην παράσταση “Ουρανία” για δεύτερη χρονιά, εναλλάσσοντας πρόσωπα και συναισθήματα, δημιουργώντας μια ηρωίδα που θα μείνει στο μυαλό και την καρδιά σας για πολύ καιρό.

Δανάη Μπάρκα πανελλήνιες

Η υπόθεση της παράστασης

Η Ουρανία είναι φίλη σου, αλλά μάλλον δεν το ξέρεις. Στην πραγματική ζωή είναι κάπως δύσκολο να τη συναντήσεις μιας κι η Ουρανία δε βγαίνει απ’ το σπίτι, παρά μόνο για ένα πολύ συγκεκριμένο λόγο…  Η Ουρανία είναι ερωτευμένη και φοβάται περισσότερο. Η Ουρανία χαίρεται, θυμώνει, γελάει, κλαίει και έχει σκοτεινά μυστικά. Έχει κι ένα μεγάλο Όνειρο, αλλά αυτό θα σου το εκμυστηρευτεί μόνο αν σε εμπιστευτεί πραγματικά.

Η Ουρανία είναι ένας αμφίθυμος μονόλογος πάνω στο όνειρο και τη ματαίωση του, πάνω στον απόλυτο έρωτα και την ολοκληρωτική μοναξιά. Μα πάνω απ’ όλα είναι η πορεία ενός νέου ανθρώπου σε έναν κόσμο που δεν κατανοεί. Η παράσταση “Ουρανία” ανεβαίνει στο Θέατρο 104 και μπορείτε να κλείσετε τα εισιτήρια σας στο Viva.gr.

Δανάη Μπάρκα πανελλήνιες – “Έγραψα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός”

Σχόλια