Το Colour Day Festival 2018 έρχεται για να βάλει στη ζωή μας χρώμα και μπόλικη μουσική.

Colour Day Festival 2018

Το μεγαλύτερο χρωματιστό φεστιβάλ της Ελλάδας επιστρέφει για 4η συνεχόμενη χρονιά στο ΟΑΚΑ και φέτος γίνεται ΔΙΗΜΕΡΟ! Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ…

Σάββατο 30 Ιουνίου & Κυριακή 1 Ιουλίου 2018

Κόκκινο; ή μήπως μπλέ; Προτιμάς το κίτρινο ή είσαι fan του πράσινου;

Αλήθεια ποιο είναι το αγαπημένο σου χρώμα;

Επίλεξε το δικό σου χρώμα και έλα να δημιουργήσεις πολύχρωμα σχέδια στην μεγαλύτερη γιορτή χρωμάτων του καλοκαιριού!

Colour Day Festival 2018

Colour Day Festival! Για 4η συνεχόμενη χρονιά το μεγαλύτερο Φεστιβάλ της Ελλάδας έρχεται στο ΟΑΚΑ είναι ΔΙΗΜΕΡΟ και έχει και super έκπληξη!

Σάββατο 30 Ιουνίου έλα να διασκεδάσεις με τις εντυπωσιακές ρίψεις χρωμάτων.

Όπως κάθε χρόνο, το μεγαλύτερο πάρτυ χρωμάτων θα επιφυλάσσει εκπλήξεις, χαρά, μουσική και χορό μέχρι τελικής πτώσης. Φέτος περισσότερο από ποτέ, οι καλύτεροι καλλιτέχνες, DJs και Performers έρχονται με τρελές διαθέσεις για να ξεσηκώσουν τον χρωματιστό εαυτό σου!

Με το εισιτήριό σου θα παραλάβεις ένα σακουλάκι χρώματος. Όταν αυτό σου τελειώσει μπορείς να προμηθευτείς περισσότερο χρώμα από τα ειδικά σημεία πώλησης μέσα στον χώρο του φεστιβάλ.

Σε περιμένουμε και φέτος να χορέψουμε, να γιορτάσουμε το καλοκαίρι, να μετρήσουμε αντίστροφα και να βάψουμε τον ουρανό με χρώματα!

Κυριακή 1 Ιουλίου έλα να δροσιστείς σε ένα πολύχρωμο ΜΠΟΥΓΕΛΟ!

Το μεγαλύτερο και πιο χαρούμενο water-fight της χρονιάς γεμάτο μουσική και αδρεναλίνη είναι εδώ! Τα πράγματα είναι απλά: παίρνεις το νεροπίστολό σου και ξεκινάς να μπουγελώνεσαι!

Κατά τη διάρκεια της μέρας θα μπορείς να ξαναγεμίζεις το νεροπίστολο σου (το οποίο σου το παρέχει το φεστιβάλ) με χρωματιστό νερό από ειδικά spots, ενώ ταυτόχρονα, σε διάφορα σημεία του χώρου, θα σε περιμένουν διασκεδαστικές δραστηριότητες και παιχνίδια!

Το καλύτερο line up από DJs και καλλιτέχνες θα βρίσκεται πάνω στο stage φροντίζοντας να μην σταματήσει το πάρτι ποτέ! Έλα να χορέψουμε σαν να μην υπάρχει αύριο, να βραχούμε, να διασκεδάσουμε και να ζήσουμε την πιο χρωματιστή και δροσιστική εμπειρία του καλοκαιριού!

Εντυπωσιακά νεροπίστολα και τόνοι χρωματιστού νερού θα είναι στη διάθεσή σου για την πρώτη καλοκαιρινή σου αναμέτρηση!!!

Γνωστοί Djs, Performers και Live Acts, θα απογειώσουν τη διασκέδαση και εσύ θα απολαύσεις χρώμα και δροσιά στο πιο φαντασμαγορικό event του καλοκαιριού!

Κάποιοι από τους καλλιτέχνες που θα τραγουδήσουν και θα παρευρεθούν στο μεγαλύτερο φεστιβάλ της Ελλάδας είναι οι:

Tamta, Michael Tsaousopoulos, REC, Ypoxthonios, Ian Stratis, Vangelis Kakouriotis, Anastasios Rammos, Aris Makris, Mike, Josephine, Midenistis,Otherview,Vegas, Dino MFU, ACE2ACE, Xenia Ghali, Courtney Parker, RunninSquad, The MODE,Iratus,Maria Antona,Isac Elliot,The Players,Pritanis,Matina Zara,Nikko Sunset,Duo Violins, Consoul Trainin, AD1, INX, Dim Chord,John Toubanos, Bobito, Jesse Onix,St3phan, Iss James, Elvana Gjata, Goldsmile, Booty Panda, Sergio T, Best Seller.

Colour Day Festival 2018

Colour Day Festival 2018

Γιατί η ζωή δεν θα ήταν η ίδια δίχως χρώμα..

Προπώληση εισιτηρίων στο www.colourdayfestival.gr

Colour Day Festival 2018

Σχόλια