52.000 άτομα παρακολούθησαν το Colour Day Festival 2018 με την μουσική να ξεσηκώνει τους πάντες.

52.000 άτομα παρακολούθησαν το Colour Day Festival

Το Σαββατοκύριακο 30 Ιουνίου και 1η Ιουλίου ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία το 4ο Colour Day Festival!

Για δύο ημέρες το ΟΑΚΑ γέμισε με χρώμα και πολύχρωμο νερό, ενώ ο κόσμος που έφτασε συνολικά τις 52.000, απόλαυσε το καταπληκτικό line-up που περιλάμβανε 42 καλλιτέχνες.

Οι αμέτρητοι celebrities που φιλοξενήθηκαν στη σκηνή του εργοστασίου των χρωμάτων από την Dr. Iris και το Σάββα Πούμπουρα, έδωσαν παλμό στο πιο χρωματιστό και δροσιστικό event του καλοκαιριού!

Την ατελείωτη ενέργεια των θαυμαστών του Colour Day Festival, πλαισίωσαν τα μοναδικά activities των χορηγών της διοργάνωσης, μετατρέποντας το χώρο σε ένα τεράστιο λούνα παρκ. Όπως κάθε χρόνο, οι ομαδικές ρίψεις υπήρξαν από τις πιο εντυπωσιακές στιγμές, αποδεικνύοντας πως το χρώμα έχει τη δύναμη να μας φέρει πιο κοντά!

Χαρακτηριστική στιγμή επίσης, η αποθέωση του Σάκη Ρουβά από το κοινό του Colour Day Festival, όταν παρουσίασε για πρώτη φορά ζωντανά on stage το official anthem του φεστιβάλ, “Colours”.

Το μεγαλύτερο φεστιβάλ της Ελλάδας δίνει ραντεβού του χρόνου, αλλά μέχρι τότε πολλά νέα πράγματα θα σας κρατήσουν συντροφιά, πάντα με άφθονο χρώμα!

52.000 άτομα παρακολούθησαν το Colour Day Festival

Σχόλια