Χριστοφόρου - Βίσση
Είναι γνωστό πως ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου διατηρεί ιδιαίτερα φιλικές σχέσεις με την Άννα Βίσση, ενώ έχουν συνεργαστεί αμέτρητες φορές στο παρελθόν επί σκηνής, αλλά και δισκογραφικά.

Ο τραγουδιστής σε συνέντευξή του στην εφημερίδα “Freddo” αποκάλυψε τον τρόπο που γνωρίστηκε με την Άννα Βίσση, ενώ μιλάει και για τις σχέσεις τους σήμερα:

“Το 1996, μόλις είχα τελειώσει το σχολείο, είχα σκοπό να έρθω στην Ελλάδα. Είχα ήδη κυκλοφορήσει δύο πολύ επιτυχημένους δίσκους στην Κύπρο, ο ένας χρυσός και ο άλλος τριπλά πλατινένιος, και έκανα πολλές συναυλίες. Επίσης είχα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον διαγωνισμό της Eurovision το 1996, καταλαμβάνοντας την όγδοη θέση. Τότε με πρόσεξε η Άννα μέσω μιας κοινής μας φίλης και μου έκανε πρόταση να ανοίξω τις συναυλίες της για την περιοδεία της «Κλίμα τροπικό». Της άρεσα πολύ και με κάλεσε να έρθω μαζί της στην Αθήνα, και από τότε γίναμε πολύ καλοί φίλοι, δουλέψαμε πάρα πολλές φορές, της έχω γράψει κι ένα τραγούδι, την «Έρημη πόλη», για το οποίο είμαι πολύ περήφανος. Έχουμε κρατήσει μια πάρα πολύ καλή και στενή φιλία. Πρόσφατα μιλήσαμε στο τηλέφωνο για κάτι το οποίο θα κάναμε μαζί, που τελικά όμως δεν έγινε, όμως χάρηκα πολύ που μου είπε τα καλύτερα για το καινούργιο μου τραγούδι «Και βάζω έναν Πάριο».

Δείτε τη φωτογραφία που είχε αναρτήσει ο ίδιος στο Instagram από τις εμφανίσεις τους το 1998 στην Πύλη Αξιού στην Θεσσαλονίκη:

Σχόλια