Τζο Λαζοπούλου

Την καλύτερη στιγμή της  ζωής της βιώνει η Τζό Λαζοπούλου, καθώς έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. «Ανυπομονώ να κρατήσω στην αγκαλιά μου τον γιο μου και να ζήσουμε την απόλυτη ευτυχία και οι τρεις μας», είχε δηλώσει στην τελευταία της συνέντευξη και το όνειρο της έγινε άμεσα πραγματικότητα.

Μάλιστα ο σύζυγος της όμορφης τραγουδίστριας, Άρης Αλευράς έσπευσε να κοινοποιήσει το χαρμόσυνο γεγονός στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook γράφοντας: «Ρε τις γυναίκες και τα μάτια σας! Κάποια μέρα ίσως σας κάνουν το μεγαλύτερο δώρο της ζωής σας».

Δείτε εδώ την ανάρτηση του:

Τέλος, η Τζό Λαζοπούλου, που είχε φωτογραφηθεί για το περιοδικό YOU Weekly στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της , είχε αναφέρει: «Η εγκυμοσύνη ήρθε σε μια πολύ καλή στιγμή εσωτερικής αναζήτησης, σε μια φάση που ήμουν πολύ καλά στη δουλειά και στα προσωπικά μου. Μάλιστα έλεγα στον άντρα μου πριν μείνω έγκυος, ότι ήθελα να κάνουμε κάτι, να τα πουλήσουμε όλα και να φύγουμε, κάτι μου έλειπε…. Ελπίζω και εύχομαι αυτή η αναζήτησε να ήταν το μωρό μου που θα έρθει σε λίγο στη ζωή…»

 

Σχόλια