ΜΕΛΙSSES

Οι ΜΕΛΙSSES γιορτάζουν τα 11.000.000 views του “Έλεγες”!

Τον Μάρτιο του 2013 κυκλοφόρησε το single τους “Έλεγες”, και μέχρι σήμερα αποτελεί το πιο επιτυχημένο τραγούδι αλλά και βίντεο κλιπ τους.

“μάρτιος 2013 και ξεκινάει τα ταξιδι του το “ΕΛΕΓΕΣ”
.. κανείς μας δεν πίστευε ότι θα γινότανε ένα από τα πιο αγαπημένα τραγούδια . ΣΗΜΕΡΑ το video clip πέρασε τα 11.000.000 views , το σενάριο στηρίχθηκε σε μία δική μας ιδέα , το σκηνοθετήσαμε μόνοι μας με τη βοήθεια των φίλων μας !!! Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ που το αγαπήσατε τοσο πολύ και που συνεχίζετε να το έχετε μέσα στη ζωή σας … we love you” έγραψαν στο Facebook με αφορμή τη συμπλήρωση των 11 εκατομμυρίων προβολών.

Για ποιο λόγο όμως έκανε τόση αίσθηση αυτό το τραγούδι;

1) Για το βίντεο κλιπ, το οποίο σκηνοθέτησαν οι ίδιοι, παίρνοντας την ευθύνη του αποτελέσματος, κάτι που κάνει ακόμα μεγαλύτερη την επιτυχία τους.

ΜΕΛΙSSES - 5 λόγοι για τους οποίους το "Έλεγες" είναι η μεγαλύτερη τους επιτυχία!

2) Γιατί το βίντεο κλιπ ήταν σχεδόν βιωματικό, με τη συμμετοχή της Courtney Parker, της κοπέλας του Χρήστου Μάστορα. Το sequel μάλιστα συνεχίστηκε και στο “Η μόνη επιλογή”.

ΜΕΛΙSSES - 5 λόγοι για τους οποίους το "Έλεγες" είναι η μεγαλύτερη τους επιτυχία!

3) Γιατί το “Έλεγες” έδειξε το ώριμο χαρακτήρα του συγκροτήματος συνθετικά, και απέδειξε πως ένα pop συγκρότημα μπορεί να κινηθεί και σε άλλους ήχους.

ΜΕΛΙSSES - 5 λόγοι για τους οποίους το "Έλεγες" είναι η μεγαλύτερη τους επιτυχία!

4) Γιατί είναι ένα τραγούδι το οποίο το έχουν ζηλέψει πολλοί καλλιτέχνες, ορισμένοι από τους οποίους το έχουν δηλώσει και σε συνεντεύξεις τους.

melisseseleges1

5) Γιατί έγινε σχεδόν διαχρονικό, αφού ακόμα και σήμερα, συνεχίζει να αυξάνει τις προβολές του με γοργούς ρυθμούς, και να προσπερνάει τους υπόλοιπους καλλιτέχνες στη λίστα με τα 10 most viewed ελληνικά βίντεο κλιπ ever.

Σχόλια