Η Μαρινέλλα επιτίθεται στις τηλεοπτικές επιτροπές μέσα από πρόσφατη συνέντευξη της.

Σαν χείμαρρος η Μαρινέλλα, μιλάει έξω από τα δόντια για τις τηλεοπτικές επιτροπές και δε βάζει καθόλου νερό στο κρασί της.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα “Τα Νέα”, τάχθηκε κατά των κριτικών επιτροπών στα talent shows, εκφράζοντας τη δυσαρέσκεια της για τον τρόπο ανάδειξης των ταλέντων στη χώρα μας, αλλά και για το ότι υπάρχουν κατά τη γνώμη της άνθρωποι οι οποίοι δεν έχουν το δικαίωμα να κρίνουν.

 

«Σήμερα οι καλλιτέχνες πάνε στα πρωινάδικα και στα παιχνίδια στην τηλεόραση, στα Βόις, Μόις πως τα λένε όπου γίνονται αναγνωρίσιμοι και βεβαίως το καβαλάνε το καλάμι… Δε φταίνε όμως τα παιδιά, τρελαίνονται, τα τρελαίνουν εν μια νυκτί και το πρωί ξυπνάνε φίρμες και έχουν μια επίφαση ευχαρίστησης ότι τους ξέρουν στο δρόμο. Δε φταίνε τα παιδιά, φταίνε τα κανάλια που ψάχνουν να βρούνε να συντηρηθούν. Κι εκεί αντί να ντύνονται για το τραγούδι, γδύνονται. Όλα αυτά τα κορίτσια είναι σαφώς πιο ντυμένα στο σπίτι τους. Έξω γδύνονται. Θα μου πεις “σε πειράζει;”. Όχι. Απλώς λέω την εξέλιξη… Είδα μία μ’ ένα στρινγκ, έξω όλα, σε ένα πρωινάδικο και τα ‘χασα. Είχε βαμμένα τα πόδια με αυτήν την κρέμα που κάνει το πόδι χέλι και λέει “να η Πάολα”. Εδώ πάει το ανέκδοτο “δεν ξέρω από φωνή, αλλά…”.

 

Ακόμα, μίλησε και για την τηλεόραση του σήμερα και τις διαφορές που έχει η σημερινή εποχή με την περίοδο που κυκλοφορούσε τις πρώτες της δισκογραφικές δουλειές.
«Όλη η καταστροφή είναι αυτή η τηλεόραση. Παλιά για να μας μάθουν έρχονταν και ξανάρχονταν στα κέντρα όπου τραγουδούσαμε. Τα τραγούδια τα πρωτακούγαμε στο ραδιόφωνο. Τώρα είναι αυτή η ταχύτητα. Και στα 30 αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση. Αν μείνουν μέχρι τα 35 και υπάρχουν ακόμη, τότε πρέπει να κάνουν ότι είναι του σοβαρού ρεπερτορίου. Μέχρι τότε για να πετύχουν κάνουν τα πάντα. Τα πάντα».

 

Ενώ τέλος αναφέρθηκε στο αν υπάρχουν σήμερα τραγούδια που να αξίζουν, όπως οι παλαιότερες συνθέσεις, δηλώνοντας πως «Σήμερα γράφονται καλά τραγούδια, αλλά είναι σταγόνα στον ωκεανό. Εχουν γίνει πια τα τραγούδια Ψεκάστε – Σκουπίστε – Τελειώσατε». 

 

Συμφωνείτε ή διαφωνείτε με την άποψη της Μαρινέλλας;

Σχόλια