Για αυτό χώρισαν Νίνο και Χρυσή Βαρδινογιάννη και όπως όλα δείχνουν η απόφαση τους είναι οριστική και αμετάκλητη.


Έδειχναν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Η αλήθεια είναι πως δεν φανταζόμασταν ποτέ ότι ο Νίνο Ξυπολιτάς και η Χρυσή Βαρδινογιάννη θα έδιναν τέλος στον γάμο τους και θα συνέχιζαν σε διαφορετικούς δρόμους τη ζωή τους.χρύση χρύση

Εφτά χρόνια γνωριμίας και άλλα τέσσερα γάμου δεν τα λες και λίγα. Ωστόσο είναι αρκετά για να φθαρεί μια σχέση εφόσον  υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες.

Βέβαια, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες που έρχονται από ρεπορτάζ της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στο (πρώην;) ζευγάρι ισχυρίζονται πως ο χωρισμός τους είναι προσωρινός μιας και δεν έχουν καταθέσει ακόμα αίτηση διαζυγίου.

Αυτό βέβαια μπορεί να είναι τυπικό, διότι Νίνο και Χρυσή κατοικούν ήδη σε διαφορετικά σπίτια. Σύμφωνα με πληροφορίες αιτία του χωρισμού τους δεν ήταν και τόσο σημαντική, με την έννοια πως δεν προέκυψε κάτι πολύ άσχημο, που να μην ξανασώζεται. Απλώς βαρέθηκαν την κοινή συμβίωση και τη σχέση τους. Οι σχέσεις τους δεν είναι κακές και για χάρη των δυο παιδιών τους έχουν βάλει στην άκρη τις όποιες διαφορές τους.

 

Σχόλια