Μελίνα Ασλανίδου barman
Το Σάββατο 5 Μαρτίου, η Μελίνα Ασλανίδου βρέθηκε στην εκπομπή που παρουσιάζει ο Αλέξης Γεωργούλης “Barman” του “Alpha”.

Κατά την έναρξη της συνέντευξης, η ίδια εξέφρασε το θαυμασμό της στο πρόσωπο του Αλέξη Γεωργούλη λέγοντας:
“Χαίρομαι πολύ που σε βλέπω και είμαι και θαυμάστρια σου από την πρώτη σου εμφάνιση στο “Είσαι το ταίρι μου”. Νομίζω σε είχε ερωτευτεί όλη η Ελλάδα. Κι εγώ μαζί εννοείται. Μου άρεσε πάρα πολύ η πρώτη σου είσοδος. Είχε γίνει χαμός τότε, και τώρα, όμως, συνεχίζεται.”

Μεταξύ άλλων, μίλησε για τη συνεργασία της με τον Γιάννη Πάριο και τον Μιχάλη Κουινέλη των Stavento στην Ιερά Οδό, για τα παιδικά της χρόνια, για τα πρώτα της καλλιτεχνικά βήματα, για την περίοδο κρίσης που βιώνουμε και για το “The Voice”.

Συγκεκριμένα για τη συμμετοχή της στο “The Voice” δήλωσε:
“Το Voice προέκυψε τυχαία. Ήμουν στην Καστοριά σε ένα γύρισμα και με πήραν τηλέφωνο από τον Ant1. Και μου λένε ¨Σας ζητάει ο κύριο Λάτσιος¨ και λέω ¨Προφανώς θα κάνετε λάθος. Αποκλείεται να με ζητάει ο κύριος Λάτσιος¨. Μου ήρθε πολύ ξαφνικό. Δεν το περίμενα να μου κάνουν πρόταση. Η εμπειρία μου ήταν, όμως, πάρα πολύ καλή, αν και την πρώτη χρονιά ήταν δύσκολα. Πέρασα διάφορα με τους ¨δαίμονες¨μου, αλλά το αντιμετώπισα… Για μένα ήταν τεράστιο σχολείο. Εκεί είδα και τις απόψεις άλλων καλλιτεχνών και συνειδητοποίησα πως όταν αγαπάς κάτι, η αλήθεια είναι μία, ό,τι και να πρεσβεύεις, ό,τι και να κάνεις.”

Δείτε το βίντεο με την συνέντευξη.

Σχόλια