Σαφής ήταν η απάντηση του Αρναούτογλου για την αποχώρηση του Κανάκη από τον ANT1.

Τέλος ο Αντώνης Κανάκης από τον ANT1

Ο Αντώνης Κανάκης φεύγει από τον ΑΝΤ1 και ο θόρυβος της αποχώρησης αυτής είναι πολύ μεγάλος. Ο ίδιος αφήνει σαφείς αιχμές κατά του καναλιού, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται οι δύο πλευρές να φτάσουν μέχρι τα δικαστήρια.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι ένα από τα πρόσωπα για το οποίο ακούγεται ότι δεν έχει -ακόμα- εκπομπή στον ΑΝΤ1 επειδή δεν ήθελε ο Αντώνης Κανάκης. Ο Μιχάλης Πλεμμένος συνάντησε τον παρουσιαστή τα ξημερώματα έξω από το ραδιόφωνο και αυτή είναι η πρώτη αντίδρασή του:

«Είναι στενάχωρο καθετί που συμβαίνει όταν λύεται μια συνεργασία τόσων χρόνων. Εμένα, πραγματικά, μου φάνηκε πάρα πολύ παράξενο. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τον Αντώνη και ότι πρόβλημα επαγγελματικό είχαμε το λύναμε ή γράφοντας ένα μήνυμα ή ένα e-mail, από τότε που δεν κάνουμε τόση παρέα όση κάναμε πριν. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα μαζί του. Σίγουρα πολύ στενάχωρο όταν μία συνεργασία λύνεται μετά από 25 χρόνια. Δεν είχα ποτέ κανέναν διαξιφισμό, καμιά διαμάχη με τον Αντώνη. Πάντα ό,τι είχαμε να λύσουμε, το λύναμε μεταξύ μας».

Ο Αρναούτογλου για την αποχώρηση του Κανάκη

Σχόλια