Το συμπέρασμα - Κωνσταντίνος Αργυρός

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μίλησε στο Down Town Κύπρου για την εμπειρία του στο στρατό.

Μεταξύ άλλων στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το πώς ήταν σαν εμπειρία και για το αν φοβήθηκε για την εξέλιξη της καριέρας του, απάντησε:

“Είχα πολλές ανασφάλειες και φοβίες στην αρχή. Μετά όμως ηρέμησα γιατί ο στρατός μού άλλαξε τρόπο σκέψης και έκανε καλό στην ψυχολογία μου. Μοιραζόμουν μία καθημερινότητα με τους φαντάρους, άλλαξε η ζωή μου κι όλα ήταν τελικά για καλό. Εμείς, σήμερα υπηρετούμε μόνο ένα χρόνο, οπότε σε σύγκριση με τις προγενέστερες γενιές, τους παππούδες και τους πατεράδες μας που έκαναν τρία χρόνια, είναι «κολέγιο» πια. Ο στρατός είναι μια υποχρέωση που πρέπει να εκπληρωθεί και μια εμπειρία απ’ την οποία κρατάς όμορφες αναμνήσεις.”

Ποια ήταν η αντιμετώπιση των υπόλοιπων, όμως, φαντάρων απέναντί του;

“Τα παιδιά δεν πίστευαν ότι ήμουν εκεί μαζί τους. Αφού μου έλεγαν «μα καλά, εσύ εδώ; Γιατί;». Ήταν πολύ καλοί μαζί μου, πολύ ευγενικοί και έκανα παρέες. Δέθηκα μαζί τους. Να φανταστείς κάποιοι μου ζητούσαν να τραγουδήσω κάποιο απ’ τα τραγούδια μου με αφιέρωση, για να το στείλουν στις κοπέλες τους. Στο στρατό τραγούδησα πιο πολύ από κάθε άλλη περίοδο μέχρι σήμερα. Ειλικρινά, τραγουδούσαμε όλη την ημέρα.”

Δείτε εδώ φωτογραφίες από τα γυρίσματα του νέου του κλιπ “Το συμπέρασμα”

Σχόλια