Η Αρετή Κοσμίδου δεν θυμίζει πλέον σε τίποτα το μικρό κοριτσάκι που συμμετείχε στον πρώτο κύκλο του The Voice of Greece.

Αρετή Κοσμίδου

Η Αρετή είχε εντυπωσιάσει με την φωνή της με αποτέλεσμα να βρεθεί στον Μεγάλο τελικό του παιχνιδιού και να τερματίσει στην 2η θέση.

Αγνώριστη η Αρετή Κοσμίδου 3 χρόνια μετά το The Voice

Αρετή Κοσμίδου

Τρία χρόνια μετά το The Voice μιλάει για πολλά. Αρχικά μίλησε για την εμπειρία της στο παιχνίδι.

“Οι πιο κοντινοί μου ξέρουν ότι ήμουν στο The Voice και μου λένε: «Oh my God, is this you?» δεν μπορούν να με αναγνωρίσουν. Αλλά και εγώ νιώθω να μην είμαι εγώ αυτή η κοπέλα. Εκείνη την περίοδο είχα ξεκινήσει μόλις να ασχολούμαι με τη μουσική και δήλωσα συμμετοχή για πλάκα. Δεν είχα κάνει ποτέ μαθήματα φωνητικής ούτε είχα ανέβει ποτέ στη σκηνή. Ήταν ένα σημαντικό κομμάτι στη ζωή μου, δεν το μετανιώνω.” τόνισε στο Down Town.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε αν κατάφερε να είναι ο εαυτός της στο The Voice.

“Μουσικά ήταν κοντά στο στυλ μου, εμπορικά μεν, λόγω τηλεόρασης, αλλά κοντά στην αισθητική μου. Στιλιστικά όμως ήταν απαίσιο. Με έντυναν σαν μπομπονιέρα, με ρούχα για μικρά κοριτσάκια. Εγώ δεν ντυνόμουν ποτέ έτσι. Τώρα που με βλέπω λέω: «Πως είναι έτσι αυτό το κοριτσάκι;» Ήμουν ήσυχο παιδί, αλλά ποτέ δεν ήμουν αυτό που βγήκε στο The Voice. Ίσως για αυτό τώρα φαίνεται σε πολλούς παράξενη η εικόνα μου.”

 

Τέλος εξομολογήθηκε αν κρατάει επαφές μέχρι και σήμερα με τον coach της, Μιχάλη Κουϊνέλη.

“Θέλω να του τηλεφωνήσω αυτές τις μέρες που είμαι στην Αλεξανδρούπολη, γιατί είναι κι αυτός εδώ. Έχουμε μιλήσει λίγες φορές και είναι πολύ υποστηρικτικός. Πριν φύγω για το Λονδίνο είχα ζητήσει τη γνώμη του και με ενθάρρυνε πολύ.”

Δείτε την Αρετή στα Blind Auditions του The Voice

Σχόλια